Bažnyčios atkirtis „Da Vinčio kodui”

Atrodo bažnyčia nusprendė rimtai kovoti su filmo „Da Vinčio kodai” skleidžiamu šmeižtu ir sukūrė mini filmuką apie Jėzų Kristų.

Australijos anglikonų bažnyčios vadovai deda visas pastangas, kad dar šio mėnesio gale, iškart po „Da Vinčio kodų” pasaulinės premjeros gegužės 19 d., kino ekranuose pasirodytų 20 sekundžių religinis filmukas. Kaip teigia patys kūrėjai, šio trumpametražio filmo pagrindinis tikslas yra informuoti kino žiūrovus, koks ištikrųjų buvo Jėzus Kristus bei paneigti Ron Howardo ( „Da Vinčio kodų” režisieriaus) siūlomą idėją, jog Jėzus Kristus gyveno šeimyninį gyvenimą ir netgi susilaukė palikuonių.

Filmas „Da Vinčio kodas”, kuriame vaidina tokios žvaigždės, kaip Tomas Hanksas ir Audrey Tautou, dar net nepasirodęs ekranuose paskleidė susirūpinimą ir neigiamas emocijas tarp viso pasaulio krikščionių. Jie yra įsitikinę, kad visas šis farsas suklaidins ir išves iš tikėjimo kelio paprastus tikinčiuosius.

” Mes nesam įbauginti pačio filmo. Mes taip pat nebandom atkalbinėti žmonių nuo jo žiūrėjimo. Tačiau juk visi puikiai žinome, kokia galinga yra kino industrija ir jos skleidžiama jėga, ypač jauniems ir neapsisprendusiems žmonėms.”,- savo mintimis dalijosi bažnyčios atstovas.

„Šiame 20 sekundžių filmuke ne tik bus atsakyta į tuos pačius klausimus, kurie iškeliami „Da Vinčio koduose” bet kartu ir atskleidžiama, ką pats Jėzus galėtų atsakyti į tokius tvirtinimus”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.