TV3 realybės šou „Keičiu žmoną” avantiūrai ryžosi dar viena dainininkė

Gegužės 15 dieną, pirmadienį, 20.30 val., TV3 žiūrovų laukia intriguojančios akimirkos – dar viena Lietuvos dainininkė, grupės „4fun” lyderė, Julija Ritčik išbandys savo santuokos tvirtumą realybės šou „Keičiu žmoną”. Pirmieji pernai šį realybės šou išbandė estrados žvaigždžių šeima Liveta ir Petras Kazlauskai, šių metų kovą dešimčiai dienų vyrą pakeitė ir „Eurovizijos” konkurso nacionalinės atrankos dalyvė dainininkė Audronė Girkantaitė.
Meniškoje netvarkoje gyventi ir kas vakarą mėgautis alumi įpratusi „4fun” lyderė dešimčiai dienų apsigyvens darbštuolio kino Wenbin namuose.
„Wenbin yra labai įnoringas ir daug reikalaujantis vyras. Todėl naujosios jo „žmonos” laukia tikras išbandymas. Jis tikisi, kad ji bus ne tik gera namų šeimininkė, padės tvarkytis restorane, bet ir turės verslo plėtimo idėjų. Jis žada savo namų viešnią pasitikti pagal visas tradicijas – su fejerverkais, ritualiniu arbatos puodeliu ir sake”, – sako tikroji kino žmona lietuvaitė Engrida.
Wenbin ir Engrida santuokoje gyvena dešimt metų. Kaune jiedu turi savo kinų restoraną, kuriame ir leidžia visas dienas.
Dainininkė J. Ritčik sako nesanti labai šeimyniška. Jos namų virtuvėje karaliauja vyras Laimonas Staniulionis – Lietuvos kantri muzikantų asociacijos direktoriaus pavaduotojas ir grupės „4fun” vadybininkas, toje pačioje grupėje grojantis mušamaisiais.
„Naujajam mano vyrui sunkiausia bus pakęsti vieną mano įprotį – kai tik imuosi namų ruošos, visada dainuoju senas amerikiečių bliuzo dainas”, – sako Julija.
Laukdamas naujos žmonos susirūpino ir Laimis: „Nesame pedantai. Laikomės principo, kad ne mes turim tarnauti namams, o namai mums. Todėl svarbiausia, kad mano naujoji žmona nebūtų alergiška dulkėms ir šuns plaukams – to mūsų namuose apstu.”
Bohemiškuose muzikantų namuose netrūksta ir triukšmo – būgnininkas Laimonas nuolat muša ritmus į stalą, kelius, sienas ir indus.
Kaip dainininkei Julijai Ritčik seksis bendrauti su skirtingos kultūros „sutuoktiniu”, pamatysite gegužės 15 ir 22 dienomis 20.30 val. realybės šou „Keičiu žmoną” per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.