Darbo Partijos prezidiumas: Muntianas meluoja

Šiandien susirinkę Darbo partijos prezidiumo nariai tvirtina esą nustebę buvusio partijos kolegos Viktoro Muntiano viešais pareiškimais, kurie, anot jų, gerokai prasilenkia su tiesa ar morale.

„Darbo partija niekada neketino inicijuoti apkaltos Prezidentui, o Muntiano tvirtinimai, kad tai buvo daroma, gerokai prasilenkia su bet kokiomis moralės ar etikos normomis”, – teigia Žilvinas Padaiga, partijos prezidiumo narys, Sveikatos apsaugos ministras.

Partijos prezidiumo nariai išreiškė susirūpinimą V. Muntiano viešais pareiškimais ir teigia esantys sutrikę dėl jų pobūdžio.

„Tai vienareikšmiškai destruktyvi veikla, kenkianti partijos vardui”,- teigia Loreta Graužinienė, Darbo partijos frakcijos seniūnė.

Viešumon iškilus Prezidentūros ir Aukščiausiojo Teismo teisėjų skandalui, po kurio Prezidentas teisėjo pareigas eiti skyrė ne nepriekaištingos reputacijos asmeniui, Darbo partija siūlė inicijuoti specialios komisijos sudarymą šio skandalo priežastims tirti. Tuo tarpu pasitikėjimą praradęs V. Muntianas viešai pradėjo tvirtinti, kad partijos vadovybė siekė inicijuoti apkaltą šalies vadovui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.