LNK „Ideali pora”: Aurimas ir Sandra iškrito iš šou

Šeštadienį tiesioginio eterio metu žiūrovų sprendimo nekantriai laukė dvi poros: daugiausiai juodųjų širdelių (dalyvių antipatijų) sulaukę Aurimas su Sandra bei viena stipriausių projekto porų – Ramūnas su Hela.

Šią porą kovoti finale paskyrė daugiausiai raudonų širdelių surinkę Sigitas ir Viktorija. Argumentuodami savo sprendimą jie neslėpė, kad stengėsi parinkti kuo stipresnius konkurentus ir tokiu būdu pašalinti dalyvių nemėgstamą Sandros ir Aurimo porą.

Tiesioginio eterio metu visi dalyviai galėjo pamatyti, kur finalininkų poros buvo išvykę dviems dienoms. Ekstremalus žygis arba santykių išbandymas – šį kartą tai buvo kelionė upe baidarėmis – nuo šiol laukia visų šeštadienio finale susirungsiančių porų.

Specialiai Sigitui ir Viktorijai buvo parodytas daug apkalbų ir kandžių replikų iš aplinkinių sulaukęs siužetas apie jų naktines glamones. Jaunuoliai, neslepiantys savo simpatijų ir aistros, turėjo galimybę pamatyti, kaip tai atrodo televizijos ekranuose.

Tuo metu visiems netikėtai dalyvių gyvenamosiose patalpose pasirodė paskutiniai projekte nauji dalyviai. Tai – dvidešimt dviejų metų verslo vadybos studentė Audra bei jos vienmetis sporto klube treneriu dirbantis Sieržas. Nuo kitų projekto naujokų jie skiriasi tuo, kad kartu jie jau penkeri metai. Pora puikiai sutaria, planuoja savo bendrą ateitį ir ateina į projektą lygiomis teisėmis su kitais dalyviais.

Šį kartą Aurimo ir Sandros tarpusavio santykiai žiūrovams nepasirodė daug žadančiais. Skyrę beveik dvigubai daugiau balsų Ramūnui su Hela (2040:1097), jie seniausiai susiformavusiai projekto porai suteikė galimybę toliau kovoti dėl „Idealios poros” titulo.

O Aurimas su Sandra tą patį vakarą kartu išvažiavo į Kauną, kur tarpusavio santykius aiškinsis jau nestebimi televizijos kamerų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.