„Nevėžis” po pratęsimo nugalėjo „Lietuvos rytą” 94:91

Antrosiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio varžybose užfiksuota sensacija. Kėdainiuose po pratęsimo „Nevėžis” 94:91 nugalėjo Vilniaus „Lietuvos rytą” ir išlygino serijos rezultatą iki dviejų pergalių 1:1.

Pirmajame susitikime vilniečiai vargo neturėjo, Kėdainių krepšininkus sutriuškinę 116:80.

Trečiasis susitikimas vyks gegužės 3 dieną Vilniuje.

Rezultatyviausiai Kėdainių „Nevėžio” ekipoje žaidė M.Česnauskis ir G.Maceina, pelnę po 19 taškų, M.Janišius pridėjo 15, Ž.Stankus – 14.

Vilniaus „Lietuvos ryto” gretose išsiskyrė R.Javtokas, įmetęs 21 tašką, S.Buškevicas pelnė 18, F.House’as – 12, S.Jasaitis – 11.

Kitame pusfinalyje dėl kelialapio į finalą atkakli kova vyko abiejuose susitikimuose. Pirmosiose rungtynėse namie žaidęs Kauno „Žalgiris” „Šiaulių” ekipą palaužė tik po dviejų pratęsimų 105:102.

Antrajame susitikime kauniečiai taip pat po atkaklios kovos 84:80 įveikė „Šiaulių” klubą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

2 atsiliepimai į "„Nevėžis” po pratęsimo nugalėjo „Lietuvos rytą” 94:91"

  1. senelis

    Kokias grazias cia rodo statistikas, kiek daug gi mes cia sunliu turime:) Jeigu kam nors is tikruju butu idomu, tai ir ta statistika butu daugiau panasi i realybe. Cia juk kalbama apie registruotus sunis, o kiek ju neregistruotu daugiabuciuose gyvena, o kiek is viso benamiu gatvemis laksto??? Vien paziurejus i didziuju miestu kiemus, kai nutirpsta sniegas, baisu darosi… Dauguma zmoniu net nezino kur kreiptis, kai pas kaimyna atsiranda koks nors ramybe trikdantis gyvunas…Stai jums ir statistikos!!!

  2. 111 nusipelnėm gyventi geriau

    Na,jei Lietuvoj būtų įstatymai,o ne tik jų muliažas,tai ir bausmės normalios būtų,nugydo medikai,neįrodysi,pats,anot teisėjo medikas neesi,tai nėra čia ko su specialistais ginčytis.Čia matau viskas tas pats,apsivogė valdininkas atsistatydino ir viskas,realios atsakomybės neneša,tai ko norėt,kad įstatymai šitoj šalelėj tokie.Parlamentarai intrigas pastoviai rezga,tiesioginiam darbui laiko nelieka.Užtat ir bėga kas sugeba ir privilegijų jokių neturi.Demo-kratija,tautos valdžia tsakant.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.