Ką sako rankinukas?

Psichologai įsitikinę: pagal tai, ką moteris laiko savo rankinuke, galima daug sužinoti apie ją pačią. Pabandykite atlikti nedidelį eksperimentą. Be abejo, šių aprašymų nereikėtų suprasti paraidžiui. Pažvelkite į tai su humoru.

1. Stilius „chaosas”. Šio stiliaus rankinuke visi pirmos būtinybės daiktai guli giliai dugne. Prireikia išimti pusę rankinuko turinio, kad surastumėte bilietėlį arba užrašų knygutę. Ką galima pasakyti apie tokios rankinės šeimininkę? Akivaizdu – jos devizas – „Jokių problemų”. Nors jos yra neįžeidžios, svetingos, šiltos, tačiau lengvai gali bet ką pavesti, užmiršusios apie susitikimą ir nematydamos tame nieko blogo. Lengvai susipažįsta, lengvai išsiskiria. Ir dar viena savybė: niekada negalima reikalauti, kad tokio sudėjimo žmonės ką nors greitai padarytų arba surastų. Tai juos išveda iš pusiausvyros. Ir buityje, ir darbe, su tokiais žmonėmis sunku.

2. Stilius „pavyzdinė tvarka”. Šis rankinukas – visiška priešingybė minėtajam. Viskas, ko reikia, visada po ranka. Pati rankinė niekada nebus iššaukiančios spalvos, dažniausiai – švelnios spalvos ir griežtos formos. Tokios rankinės šeimininkės aktyvios ir patikimos. Jos korektiškos, mandagios, pasitikinčios savimi, turi organizacinių savybių.

3. Kolekcinė rankinė. Joje galima rasti panaudotų kino arba teatro bilietų, apsilamdžiusių receptų, bukletų, sagų, laikraščių ar žurnalų iškarpų su naudingais patarimais, vokų, laiškų, nuotraukų… Tokių rankinių šeimininkės – svajotojos ir truputį neatsakingos, ne itin praktiškos gyvenimiškuose reikaluose.

4. Visiems gyvenimo atvejams. Ko tik čia nėra. Atsarginiai akiniai, vaistų rinkinys, užrašų knygutė su telefonų numeriais, dezodorantas, manikiūro priemonės, keletas raktų komplektų, siūlai su adata, polietileniniai maišeliai… Toks rinkinys liudija apie moters dalykiškumą, praktiškumą ir gyvenimišką išmintį, o kai kada apie gerą širdį. Tačiau jei visa tai (ar beveik viskas) atsiras vyro portfelyje, tai jį galima pavadinti pedantišku ir gyvenimu nepatenkintu žmogumi.

5. Dalykinis stilius. Rankinėje nuolat yra užrašų knygutės, pašto ženklai, vokai, storas bloknotas, specializuotas žurnalas ar naujausias laikraštis, būtinai tušinukas, ir ne vienas, skaičiavimo mašinėlė. Tokias rankines gali turėti įvairių įpročių bei charakterių žmonės. Ir vis dėlto juos išskiria pasitikėjimas savimi, humoro jausmo stoka ir gana naivus supratimas apie įvairius gyvenimiškus dalykus.

Šiuose aprašymuose neradote tokių daiktų, kaip veidrodėlis, šukos, kosmetinė, mobilusis telefonas? Ką gi, šių daiktų rasite bet kokio stiliaus rankinėse.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.