S.Nashas greičiausiai taps naudingiausiu NBA žaidėju

Kaip teigia JAV spauda, Fynikso „Suns” įžaidėjas kanadietis Steve Nashas antrąkart iš eilės laimės naudingiausio krepšininko titulą.

Kaip teigia Arizonos dienraštis, oficialiai tai bus patvirtinta tik po kelių savaičių, bet abejojančių 32 metų žaidėjo sekme beveik nėra.

Tokiu atveju S.Nashas taptų dešimtuoju krepšininku NBA istorijoje, kuriam pavyko iškovoti tokį apdovanojimą dukart iš eilės.

„Laimėti vienąkart tai yra neįsivaizduojama, dukart – tai tiesiog pagarba sunkiai dirbančiam žmogui”, – kalbėjo krepšininkas.

S.Nashas šį sezoną vidutiniškai pelnydavo 18,8 taško, atlikdavo net 10,5 rezultatyvaus perdavimo (geriausias rezultatas lygoje) ir atkovodavo 4,2 kamuolio.

Net ir netekę dominuojančio puolėjo Amare Stoudemire, „Suns” reguliariajame sezone iškovojo 54 pergales bei patyrė 28 pralaimėjimus. Į klubą atėjo 4 naujokai, kuriems tai buvo pats geriausias sezonas karjeroje, tarp jų – prancūzas Borisas Diaw – realiausias pretendentas laimėti labiausiai patobulėjusio krepšininko titulą. Didžiausias tokios „Suns” sėkmės kaltininkas neabejotinai yra S.Nashas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.