Jonathanas Rhys Meyersas neigia smurtavęs

Holivudo aktorius Jonathanas Rhys Meyersas paneigė gandus, kad jis sumušė savo merginą.

Visai neseniai žinisklaidoje pasirodė pranešimai, kad karštakošė Holivudo žvaigždė nesuvaldė kumščių ir konflikto metu smagiai aptalžė savo merginą. Teigiama, kad nuo didesnių sužalojimų merginą apsaugojo laikų į įvykio vietą atskubėję kaimynai ir policijos ekipažas.

Trisdešimtmetis Jonathanas Rhys Meyersas pernai jau buvo areštuotas už muštynes.

Tačiau juostos „Lemiamas taškas” žvaigždė teigia, jog informacija apie sumuštą draugę yra gerokai perdėta. Vyro teigimu, tai buvęs eilinis poros ginčas, sukėlęs pernelyg didelį aplinkinių susidomėjimą.

„Netikėkite tuo, ką rašo laikraščiai! Taip, tarp mūsų buvo iškilęs aršus ir triukšmingas konfliktas, kurio metu sutrikę kaimynai iškvietė policiją, nes nesuprato, kas dedasi ir ar reikalinga pagalba”, – teisinosi aktorius.

„Taip viskas ir būtų pasibaigę, jei ne landūs žurnalistai, kurie laikraščiuose parašė, kad aš žiauriai sumušiau savo merginą. Įsivaizduokite kaip man ir mano šeimai bjauru skaityti tokį melą!”, – piktinosi J.R. Meyersas.

Aktorius su drauge buvo nuvežti į policiją, kur parašė pasiaiškinimus, o vėliau atsiprašė kaimynų, už sukeltus nepatogumus.

Netrukus kino teatruose pasirodysiančioje Woody Alleno juostoje „Lemiamas taškas”, Jonathanas Rhys Meyersas vaidina kartu su Scarlett Johansson. Juosta pasakoja apie santykius iš išskaičiavimo ir pavojingą aistrą, griaunančią visa aplinkui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.