LNK „Idealioje poroje” – Aurimas Dautartas

Šios savaitės vaikinų susirinkimo metu buvo beveik vienbalsiai nuspręsta, kad projektą turi palikti Svetlana, buvusi mergina kaukė. „Idealios poros” dalyviai tvirtino, kad nei vienas jai nepajuto simpatijos, kad mergina reikalauja daug dėmesio, per daug aktyviai perša savo nuomonę ir jai būdinga nepaaiškinama nuotaikų kaita.

Išgirdusi vaikinų sprendimą Svetlana, žiūrovams pažįstama kaip atlikėja Mintyse, nepuolė į ašaras ir nebandė aiškintis jos atstūmimo priežasčių. Skubiai susidėjusi daiktus, ji šiltai atsisveikino su jos nesupratusiais dalyviais. Tačiau vienas žmogus, už stiklo atidžiai stebėjęs vaikinų susirinkimą, apie šią merginą turėjo visiškai kitokią nuomonę. Pasitikęs Svetlaną jau beišeinančią pro duris, jis nusiėmė kaukę ir kartu su mergina atėjo į projektą jau kaip lygiateisis dalyvis.

Paaiškėjo, kad vaikinas su kauke – Aurimas Dautartas, žiūrovams gerai pažįstamas televizijos laidų bei renginių vedėjas, pataruoju metu dirbantis radijo didžėjumi. Trisdešimtmetis vaikinas praeityje yra skaudžiai nusivylęs meile. Jo buvusi žmona Elada paliko jį nieko nepaaiškinusi ir šiuo metu gyvena užsienyje su jų septynmete dukterimi, su kuria susitikti Aurimas beveik neturi galimybių.

„Neradau meilės gyvenime, – savo apsisprendimą dalyvauti projekte aiškina A.Dautartas. – Labai tikiuosi čia susirasti idealią porą”. Vaikinas ieško svajonių moters, kurios akyse būtų beribė erdvė su milijonu spindinčių žvaigždučių, pilna aistros ir meilės gyvenimui.

Ar pavyks romantiškajam Aurimui „Idealioje poroje” surasti savo gyvenimo meilę, žiūrėkite kasdien 21 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.