A. Skardžiaus pavardė tapo šantažo įrankiu

Seimą aptarnaujančios valstybinės įmonės „Greminta”, valdančios parlamento restoraną, darbuotojos pastaruoju metu sulaukė grasinimų iš vieno pagrindinių produkcijos tiekėjų – UAB „Litbana”, rašo savaitraštis „Ekstra”.

„Gremintos” atstovės „Ekstrai” tvirtino, kad „Litbanos” tiekiami vaisiai ir daržovės yra ir per brangūs, ir dažnai prastos kokybės. Tačiau vos tik pabandžius atsisakyti šios įmonės paslaugų buvo duota suprasti, kad Seimo restoranas gali sulaukti rimtų nemalonumų. Kad viskas atrodytų kur kas svariau, paminėta ir Seimo Audito komiteto pirmininko socialliberalo Artūro Skardžiaus pavardė, kuriam esą būsią pranešta apie neklusnią „Gremintos” laikyseną.

Pats A.Skardžius teigė, kad tokios kalbos tėra gandai, prasimanymai ir šmeižtas.

„Litbanos” atstovas Alvydas Kaliukevičius nebuvo toks kategoriškas ir teigė nemanąs, kad jam pavaldūs vadybininkai galėję naudotis Seimo nario pavarde ir taip daryti spaudimą. Tačiau neneigė, kad yra kartu dirbęs su A.Skardžiumi prieš šiam patenkant į Seimą.

„Ekstra” primena, kad A.Skardžius 1998-2000 m. buvo Lietuvos vaisių ir daržovių prekybos įmonių asociacijos „Vaisiai ir daržovės” prezidentas, turėjo ir savo įmonę.

„Ekstra” negavo duomenų, kurie leistų teigti, kad pats A.Skardžius būtų bandęs daryti įtaką „Gremintos” atstovams, tačiau Audito komiteto pirmininkui derėtų susirūpinti, kad buvę pavaldiniai garbinga pavarde nemojuotų lyg vėzdu į kairę ir dešinę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.