Iš Amerikos grįžęs K. Bobelis nori naujų Seimo rinkimų

Kuriam laikui iš akiračio dingęs Seimo narys Kazys Bobelis – vėl Lietuvoje. 83 metų politiką išvydę kolegos ir apsidžiaugė, ir sunerimo – dešinė daktaro ranka laikoma ant peties užmautu medžiaginiu įtvaru, rašoma dienraštyje L.T.

Jis pasakojo, kad JAV jam buvo atlikta operacija: „Kai buvau jaunas, maždaug prieš 30–40 metų, slidinėdamas susilaužiau raktikaulį ir išsinarinau peties sąnarį. Viskas buvo sugiję, bet kaulų fragmentai vėl atskilo, sutrikdė sąnario funkciją. Teko vėl daryti operaciją, viską taisyti”.

Anot jo, operacija buvo labai sudėtinga ir „nepaprastai skausminga”, todėl keletą dienų po operacijos buvo prijungę lašinę, o vėliau davė vaistų, kuriuos geria iki šiol.

Tačiau po operacijos grįžus į Lietuvą, K. Bobelio laukė ne ką malonesnės žinios. L.T. dienraščio paklaustas, koks įspūdis grįžus į skandalas po skandalo purtomą Lietuvą, Seimo narys atsakė: „Kai grįžau ir pamačiau, kas čia vyksta, išgyvenau savotišką psichologinį ir dvasinį šoką! Nesitikėjau, kad po 16 nepriklausomybės metų galėtų taip būti”.

Jo nuomone, išeitis iš tokios situacijos – nauji rinkimai: „Ateis nauji išrinkti žmonės, gal jie bus rimtesni ir kitaip žiūrės į visus dalykus”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Politika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.