Svetima banko kortelė atvedė į areštinę

1-ojo PK pareigūnai operatyviai nustatė asmenis, kurie pasinaudojo iš vieno pensininko pavogta banko kortele ir iš sąskaitos pavogė kelis tūkstančius litų.

Prieš keletą dienų į policiją kreipėsi 64 metų Debreceno gatvės gyventojas Jonas N. Pensininkas skundėsi, jog senajame turguje iš jo buvo pavogta piniginė su dokumentais, banko mokėjimo kortele ir 10 litų.

Vyriškis sakė pasidėjęs piniginę su pirkiniais ant prekystalio, o pro šalį ėję vaikinas ir moteris ją pavogę. Vagystę nukentėjusysis pastebėjęs jiems pasišalinus.

Nuėjęs į banką užblokuoti kortelės vyriškis sužinojo, jog vagišiai spėjo nuo sąskaitos nuimti 3 000 litų.

1-ojo PK pareigūnai užvakar dėl šios vagystės apklausė 42 metų Klaipėdos rajono Dituvos gyventoją Audrą Grigutienę bei anksčiau ne kartą už vagystes teistą 21 metų Debreceno gatvės gyventoją Aidą Senavaitį. Moteris paleistas, o vaikinas uždarytas į areštinę. Įtariama, kad jie abu vartoja kvaišalus.

2004-ųjų balandį A. Senavaitis į areštinę buvo pakliuvęs dėl plėšimo. Policijoje buvo užfiksuotas pranešimas, kad nepažįstamasis iš 18-mečio A. L. atėmė 320 litų kainuojantį mobilųjį telefoną. Manyta, jog nusikaltimą įvykdė A. Senavaitis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.