Naujoji „Idealios poros” dalyvė nuo kalbų pereis prie darbų

Į šou grįžusi išbalsuota dalyvė Gintarė nepalieka ramybėje merginą susiradusio gaisrininko Giedriaus. Mergina, praeitą savaitę pabandžiusi išardyti jau susidariusias poras ir tuo sukėlusi daug aistrų, ginčų bei apkalbų, po dviejų projekte praleistų dienų buvo išbalsuota vaikinų susirinkimo metu. Tačiau šį šeštadienį šou rengėjų sprendimu ji grįžo ir, nors ir gana šaltai sutikta projekto senbuvių, nenuleido rankų. Gavusi naujokei skiriamą šansą praleisti popietę su patinkančiu vaikinu, Gintarė nedvejojo. Kaip ir praėjusią savaitę, ji išsirinko t1, kurio 6irdis jau okupuota – gaisrininką Giedrių!

Nors Giedrius nuolat tvirtina jaučiąs simpatiją tik Sandrai, o ši priekaištauja ir kelia pavydo scenas, vos tik jis atkreipia dėmesį į kitą merginą, Gintarės tai nesustabdė. „Iš visų projekte dalyvaujančių vaikinų jaučiu simpatiją tik šiam , – tvirtina atkaklioji mergina. – Nemanau, kad jie su Sandra yra tvirta pora ir pasistengsiu tai įrodyti”. Nors Giedrius viešai deklaruoja simpatiją Sandrai, už akių ne kartą yra minėjęs, kad nelaiko jos idealia pora ir laukia projekto naujokių.

Ar pavyks žydraakei kaunietei po kelių valandų praleistų kartu su Giedriumi dviese, besimėgaujant medaus masažais, aromaterapija bei vandens malonumais patraukti jo dėmesį, žiūrėkite kiekvieną dieną 21 valandą per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.