E. Žukauskas rengiasi grįžti į aikštę

Po paskutinių ULEB Eurolygos TOP-16 rungtynių Kauno sporto halėje graikų Pirėjo „Olympiacos” džiaugėsi triuškinama pergale. Savo komandos draugų sėkmingą žaidimą nuo atsarginių suolo „Olympiacos” vidurio puolėjas Eurelijus Žukauskas stebėjo ramiai.

Lietuvos aukštaūgį pakalbino dienraščio L.T. žurnalistas.

– Savo buvusių partnerių žalgiriečių pralaimėjimą dabartinės komandos draugams stebėjote nuo atsarginių žaidėjų suolelio. Kokios mintys sukosi jūsų galvoje?

– Nelengva sėdėti ant atsarginių suolo. Geriau jau žaisčiau. Bet taip susiklostė situacija. Psichologiškai iš pradžių buvo labai sunku, bet dabar džiaugiuosi, kad reikalai krypsta į gera. Labai malonu, kad komandai sekasi gerai ir tuo esu patenkintas.

– Nuo rudens gydėtės rankos traumą. Gal jau pradėjote treniruotis?

– Treniruojuosi jau seniai. Tik treniruočių metu vengiu kontakto. Dirbu su sportinio parengimo treneriu. Pradėjau mėtyti. Ketinu šį sezoną dar žaisti. Galiu padėti savo komandai.

– Kai nereikia žaisti, gal turite daug laisvo laiko, kurį praleidžiate savo malonumui?

– Su komanda būnu visose treniruotėse. Kartais per dieną būna po dvi, kartais – po vieną. Vaikštau į baseiną, darau pratimus, tad laisvo laiko beveik neturiu. Gal tik atrodo, kad kai sužeista ranka, galiu degintis saulėje, tačiau taip nėra. Visą sezoną laisvo laiko neturėjau. O ir degintis nebuvo kada – tik dabar atšilo oras.

– Kaip manote, kas šiemet laimės LKL finalą?

– „Lietuvos rytas” dabar atrodo stipriau psichologiškai. Bet prognozuoti sunku. „Žalgiris” visuomet buvo čempionų komanda. Žiūrėsime, kaip seksis.

– Ar trumpam atvykęs į Lietuvą spėjote aplankyti tėvus, draugus?

– Ne, nespėjau – nebuvo laiko. Draugai atvyko į rungtynes, tad po jų viešbutyje susitiksime, pakalbėsime.

– Ar jau galvojate apie ateinantį sezoną?

– Turiu sutartį su „Olympiacos” dar metams, tad teks atidirbti (juokiasi).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.