Supermodelį N. Campbell suerzino žinia iš Lietuvos

Lietuvos painiųjų ryšių mezgimo tarnyba nustatė, kad mūsų šalyje melo kojos yra ilgos, o ne trumpos, kaip ilgą laiką buvo manyta liaudyje.

Ne vieno visuomenės spjūvio sulaukęs tarnybos tyrimas, netrukus turėtų būti audringai ir ypatingai pristatytas žmonėms.

Anot tarnybos direktoriaus, kuris nepanoro paviešinti savo sunkiai ištariamos ir dar sudėtingiau užrašomos pavardės, dėl kurios kentėjo visą vaikystę, Lietuvoje dažnai lakstančio ir dar dažniau tarnybiniais automobiliais važinėjančio melo šlaunims, pakinkliams ir blauzdoms negali prilygti net tokios ištekinių kojų savininkės kaip garsusis supermodelis Naomi Campbell ar aktorė Uma Thurman.

Sužinojusios apie tyrimo rezultatus, garsiausios pasaulio manekenės paskelbė Lietuvai boikotą ir protestuodamos nutarė daugiau neberodyti pasauliui nepridengtų kojų.

„Pasaulio ilgakojės, dėl kurių eina iš proto dauguma reklamos aukų, mūsų šalies melo kojoms galėtų prilygti nebent iš cirko pasiskolinusios kojūkus bei ilgus metus susilaikiusios nuo depiliavimo procedūrų”, – tvirtina direktorius.

Jo teigimu, pagrindinis tyrimo objektas buvo įvairių abonentų pokalbių išklotinės. „Išklotines apdoroję specialia kompiuterine programa, išvydome netikėtas išvadas, prieštaraujančias bet kokioms ankstesnėms teorijoms”, – sako painiųjų ryšių specialistas.

Direktorius tikina, kad tyrimo rezultatai apibūdinami nelengvai: „Gautus duomenis lengviausiai būtų galima išreikšti agrofirmos dešromis, šunų plaukais nuo Seimo autoūkio mašinų sėdynių ir Turniškių tvoros sietu”.

Pareigūnas planuoja greitu laiku tyrimą pristatyti visuomenei ir žada, kad pristatymas nebus nuobodus: „Beveik baigėme susitarti su didžiuoju Vilniaus magu iliuzionistu Artūru, sugebančiu telefono skambučiu pradanginti žmones. Be to, sukirtome rankomis su pačiu nuostabiausiu žongliruotoju agurkais ir dešrų rijiku iš Kėdainių, neapsieisime ir be privilegijuotų šunų pasirodymo bei visokių nejuokingų klounų. Kaip įprasta atmosferą vėsins storašlaunės o čia čia mergaitės, todėl bus baisiai linksma”.

Paklaustas apie priežastis, kodėl Lietuvos melo kojos patraukė net Guinesso rekordų knygos rašytojus, direktorius nesutriko. „Daug Europos Sąjungos lėšų skiriama Lietuvos keliams ir tiltams, todėl lygūs bei tvirti šalies viadukai puikiai atlaiko melo trepsėjimus, polkas, paradus.

Be to, dar nuo senų laikų Lietuvoje įprasta draugams gerai sutepti ratus, todėl vėlgi teorema „Melagis melavo, per tiltą važiavo, ratukas užkliuvo melagis išgriuvo” netenka prasmės ir semiotiniu atžvilgiu išblunka”, – aiškino melo tyrinėtojas. „Dabartinėje situacijoje labiau tiktų: „Su melu toli keliausi, daug storų vokelių gausi” – ir tai nėra pašto paslaugų reklama”, – pridūrė vyras, pasakodamas apie melo kojų puoselėtojų kultą Lietuvoje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.