Šv. Velykos pagal „Penktadienio muzikos šou” vedėjus V. Riaubiškytę ir E. Kučinską

Nenumaldomai artėjant gražiausiai pavasario šventei Velykoms, jai suskubo ruoštis ir TV3 televizijos žvaigždės. „Penktadienio muzikos šou” vedėjai Violeta Riaubiškytė ir Edmundas Kučinskas vieningai tvirtina: Velykos yra kūrybinio įkvėpimo ir persivalgymo šventė.
„Pamenu, kaip vaikystėje per Velykas mane versdavo valgyti daug margučių. Juk sakoma, kad kuo daugiau suvalgysi, tuo geresni metai bus. Labiau mėgdavau jais susidaužti su kitais šeimos nariais. Buvau maža mūsų giminės margučių daužymo čempionė”, – prisiminusi juokiasi laidos vedėja V. Riaubiškytė.
„Nė neįsivaizduojate, kuo kartu su močiute prieš trisdešimt metų dažydavome kiaušinius, – paslaptingai kalba E. Kučinskas. – Visi kaimynai margino svogūnų lukštais, o mes dažėme fotoviražais – dažais, skirtais suteikti spalvą nespalvotoms fotografijoms. Tokie margučiai atrodydavo įspūdingai”.
Tiesa, TV laidų vedėjas ir dainininkas labai norėtų, kad Velykos ateitų ir į muzikos pasaulį: „Pavasaris – kūrybos katalizatorius, tad man labai norėtųsi, kad Lietuvos popmuzikoje atsirastų dainų ne tik apie Kalėdas, o ir apie Šv. Velykas. Galbūt jau kitąmet imsiuos iniciatyvos ir tokią dainą sukursiu. Juk drauge su daina sėdėti prie šventinio margučiais nukrauto stalo daug linksmiau”.
Abu laidos vedėjai šias Šv. Velykas sutiks su šeimomis – artimųjų rate tokios šventės visad būna ypatingos, šiltos ir įsimintinos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.