Naujasis Džeimsas Bondas daugiau klys

Kaip praneša režisierius Martinas Campbellas, naujojoje bondiados istorijoje super agentas Džeimsas Bondas žymiai daugiau klys nei jo pirmtakai.

Naujojoje juostoje pavadinimu „Casino Royale”, pagrindinis herojus, anot režisieriaus, bus „mažiau herojiškas ir labiau žmogiškas – taigi darantis klaidas”.

„Bondas šį kartą bus ne koks antžmogis sugebantis puikiai kalbėti kone visomis pasaulio kalbomis, plikomis rankomis įkopianti į visus kalnus, bei pilotuojanti įvairias skraidymo priemones. Noriu, kad ir jis turėtų galimybę pasielgti neapgalvotai, suklysti ar net sutrikti dėl moters”, – sakė režisierius M. Campbellas.

Dar viena naujovė – pirmą kartą per visą bondiados istoriją Džeimsas Bondas bus šviesiaplaukis.

Pašaipesni kino žiniasklaidos atstovai sužinoję apie režisieriaus ketinimus padaryti šviesiaplaukį herojų dažniau klystančiu, nevengia jo patraukti per dantį perfrazuodami garsius anekdotus apie kvailas blondines.

Visgi juostoje, pasirodysiančioje šį rudenį, išliks visi slaptojo agento 007 atributai – dailios, protingos ir klastingos moterys, greiti, bei ypatingais techniniais patobulinimais išsiskiriantys automobiliai ir, žinoma, daug veiksmo, persekiojimo ir kovos scenų.

Šioje bondiados dalyje šarmingąjį agentą 007 vaidins aktorius Danielis Craigas, žinomas iš tokių filmų kaip „Lara Kroft: kapų plėšikė” ar „Miunchenas”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.