K.Orbakaitė stebino kuklumu

Rusijos estrados princese vadinama Kristina Orbakaitė savo koncertinį turą po Lietuvą vakar pradėjo Klaipėdoje.

Anšlaginį koncertą uostamiesčio Žvejų rūmuose surengusi dainininkė rytoj lankysis Vilniuje, vėliau – Kaune, Šiauliuose bei Marijampolėje. Iš Talino į Vilnių atskridusi žvaigždė po kelių Lietuvoje praleistų dienų vyks į Latviją bei Kaliningradą.

K.Orbakaitė guodėsi esanti pavargusi, nes skrydis iš Estijos buvo atidėtas dviem valandoms ir jai teko lūkuriuoti laukiamojoje Talino oro uosto salėje.

Klaipėdoje ji apsistojo viešbutyje „Navalis”. Rusijos žvaigždėms būdingo įnoringumo dainininkė nedemonstravo. Pasak koncertą organizavusios bendrovės „Makroconcert” atstovės spaudai Ingos Grigaliūnaitės, K.Orbakaitė reikalavimų buičiai išvis neturėjo.

„Ji – netipiška Rusijos žvaigždė. Visi jos reikalavimai buvo skirti scenos specialistams. Kristina akcentavo kokybišką garsą ir apšvietimą. Maistui ir gėrimams ji neišranki”, – sakė „Makroconcert” atstovė.

Dainininkė tik paprašė, kad užkulisiuose stovėtų arbatinukas ir keli buteliukai negazuoto mineralinio vandens.

Į uostamiestį K.Orbakaitę atlydėjo 16 šokėjų trupė, vadybininkas ir apsaugos darbuotojas.

Visi penki K.Orbakaitės koncertai – anšlaginiai. 80-160 litų kainavę bilietai buvo išpirkti dar prieš dvi savaites.

Lietuviško kraujo turinti dainininkė turi ir Lietuvos pasą. Jį K.Orbakaitė gavo 2002-aisiais.

Lietuvoje dažniau nei kiti Rusijos dainininkai koncertuojanti garsiosios Alos Pugačiovos duktė tapo žinoma po debiuto kine.

Aukštuosius aktorinio meistriškumo mokslus baigusi K.Orbakaitė nusifilmavo septyniose juostose. Pirmajame savo filme ji pasirodė būdama vos vienuolikos.

Jau kelerius metus K.Orbakaitė yra laikoma geriausia Rusijos atlikėja, o 2002-aisiais Monte Karle vykusiuose „World Music Awards” apdovanojimuose ji gavo prizą kaip daugiausiai Rusijoje įrašų pardavusi dainininkė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

2 atsiliepimai į "K.Orbakaitė stebino kuklumu"

  1. Ramūnas

    Tos dietos tik gadina apetita…neskanu :))

  2. Aldona

    Visą gyvenimą labai mėgau ir gėriau be saiko pieną ir jo produktus o baigėsi Blastoma nuo pertekliaus baltymų, beto man pagal kraujo grupe netinka pieno produktai. Ar negeriau vartoti Kalcio tabletes.Norėčiau Jūsų nuomonės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.