Savaitgalį siautėjo dyzelinio kuro vagys

Savaitgalį mieste darbavosi dyzelinio kuro vagys. Jie „nusausino” net trijų sunkvežimių kuro talpas. Sulaikyti trys įtariamieji.

Penktadienio vakarą į policiją kreipėsi dviejų įmonių vadovai pareikšdami, kad iš jiems priklausančių automobilių buvo pavogtas dyzelinis kuras. Abi mašinos buvo paliktos uždarosios akcinės bendrovės „Atra”, esančios J.Janonio gatvėje, teritorijoje.

Nors teritorija ir saugoma sargų, tačiau vienos iš nukentėjusių įmonių savininkas V.V. pastebėjo, kad iš automobilio „Volvo F12” , sulaužius automobilio kuro talpyklos spynos užraktą, išleistas ir pavogtas dyzelinis kuras. Nuostolis tikslinamas.

Tokiu pat laiku, apie aštuntą valandą vakaro, vagystę pastebėjo ir UAB „Kotrava” direktorius A.R. Iš ten pat stovėjusio sunkvežinio „Iveco 19036” irgi sulaužius mašinos kuro talpyklos spynos užraktą pavogta 50 litrų dyzelinio kuro. Nuostolius direktorius įvertino pusantro šimto litų.

Šeštadienio vakarą vagišiai darbavosi S.Kerbedžio g. ir Liepų alėjos kampe esančioje nesaugomoje automobilių aikštelėje. Apie 21 valandą uždarosios akcinės bendrovės „Minjotra” vairuotojas S.P. atvykęs į aikštelę ir priėjęs prie vilkiko „Mercedes-Benz 1840” pastebėjo, kad sugadintas kuro talpyklos spynos užraktas. Pavogta 90 litrų dyzelinio kuro. Nuostolis tikslinamas.

Policijos pareigūnai jau sulaikė nusikalstama veika įtariamus tris panevėžiečius: dvidešimtmetį G.M., dvidešimt vienerių metų A.Š. ir devyniolikmetį G.O.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.