Naujai Seimo salei – naujas darbuotojas

Nors Seime įstrigo konkursas dėl naujos plenarinių posėdžių salės statybos ir II rūmų rekonstrukcijos, parlamento kanceliarija jau pasamdė žmogų darbams prižiūrėti.
Be konkurso šioms pareigoms eiti paskirtas Lietuvos statybos inžinierių sąjungos prezidiumo narys Antanas Dominas. Už jo paslaugas per metus parlamento kanceliarija mokės apie 43 tūkst. litų.
Seimo Bendrųjų reikalų departamento direktorius Antanas Dimaitis LŽ sakė, kad rengti konkursą šioms pareigoms eiti nebuvo privalu, o pakviestas žmogus yra aukščiausios klasės profesionalas. „Pasikviečiau savo mokytoją, su kuriuo dirbome dar Vilniaus statybos treste”, – sakė jis. Dimaitis pasakojo pirmiausia įkalbėjęs Dominą ateiti dirbti į Seimą, o tik po to prašęs valdybos įsteigti naują etatą. Dimaitis pabrėžė, kad tokio specialisto būdavo pasigendama net ir Seime atliekant paprastus remontus, jau nekalbant apie būtiną prižiūrėtojo akį statant naują, dešimtis milijonų kainuosiančią salę.
Pats statybos darbų konkursas pristabdytas, jo dokumentus analizuoja Viešųjų pirkimų tarnyba, nes iš jo pašalinta mažiausią kainą pasiūliusi bendrovė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.