Į TV3 keliauja „Vaikų balso 2006” anketos

TV3 televiziją jau keliauja didžiausių tradicinių Lietuvos vaikų rinkimų „Vaikų balsas 2006” pirmojo etapo balsavimo biuleteniai.

„Kol kas populiariausi dainininkai ir dainininkės – buvusio TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyviai, dėstytojai ir kai kurių jų dainos: Vaidas ir jo „Myliu”, Augustė ir daina „Dėl tavęs”, Raselė su „Medžiais be lapų”, Jonas ir jo daina „Reikėjo berniukams”, Antanas, Natas, Andrius Mamontovas, grupė „Skamp” ir Violeta Riaubiškytė, pernai tapusi mylimiausia vaikų dainininke”, – pirmuosius rezultatus iš 100 balsavimo biuletenių skelbia TV3 marketingo direktorė Rovena Sankalienė.

„Vaikų metų žmogus” titului dažniausiai siūloma pernykštė šios nominacijos laureatė Nomeda Marčėnaitė, Marijonas Mikutavičius ir Alanas Chošnau, „Vaikų metų sportininko” – Paulius Jankūnas, Virgilijus Alekna ir Ramūnas Vyšniauskas, „Vaikų metų knygos” – nepralenkiamasis „Haris Poteris”. Tarp populiariausių dainų ir grupių: „Mango” su „Sniegena”, „L.T. United” su „We are the winners”, Jurga su „Aukso pieva”, „Telebimbam” repertuaras, „Yva”, „B’avarija”, „Raketa”, „G&G Sindikatas”, „InCulto” ir kiti.

„Įdomiausia „Vaikų metų profesijos” nominacija – atrodo, kad auga ne tik nauja policininkų, modelių, dainininkų, gaisrininkų, medikų, virėjų, stilistų, TV laidų vedėjų ir mokytojų, o ir žvaigždžių karta. Net keliose anketose mylimiausia profesija įvardijama būtent taip – žvaigždė”, – sako R. Sankalienė.

Pirmajame etape šalies vaikai siūlo kandidatus į dešimt nominacijų: „Vaikų metų žmogus”, „Vaikų metų grupė”, „Vaikų metų dainininkė”, „Vaikų metų dainininkas”, „Vaikų metų profesija”, „Vaikų metų žaidimas”, „Vaikų metų filmas kino teatre”, „Vaikų metų sportininkas”, „Vaikų metų knyga” ir „Vaikų metų daina”.

Antrajame etape, kuris prasidės balandžio viduryje, kaip ir pernai, vaikai balsuos už vieną iš trijų populiariausių nominantų kiekvienoje nominacijoje.

„Vaikų balso 2006” nugalėtojai bus apdovanoti Vaikų gynimo dieną, birželio 1-ąją, įspūdingame visų žvaigždžių koncerte.

Pernai vaikų mylimiausiais buvo pripažinti: V. Riaubiškytė, Stano, Tanoka Beard, N. Marčėnaitė, Linas Adomaitis su Hokšila už dainą „Pasaulis gražus”, „Mokinukės”, filmas „Šrekas 2”, J.K.Rowling knyga „Haris Poteris ir Fenikso brolija”, žaidimas „The Sims 2”, leidinys „Naminukas”, gyvūnas – šuo, o „Vaikų metų profesija” – dainininkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Į TV3 keliauja „Vaikų balso 2006” anketos"

  1. lope

    👿

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.