Didžiausioje Rusijos transporto ir logistikos parodoje – ir Lietuvos įmonės

Kovo 20 d., pirmadienį, Maskvoje prasidėsiančioje 11-oje tarptautinėje transporto ir logistikos parodoje „TransRussia 2006” Lietuvos transporto ir logistikos įmonių grupė „Ad Rem” Rusijos verslininkams pristatys krovinių priėmimo Maskvos geležinkelių stotyje bei krovinių ekspediavimo iš „Ad Rem” terminalo Vilniuje paslaugas, taip pat multimodalinių pervežimų bei vežėjams geležinkeliais teikiamas paslaugas.
„Norėdami išnaudoti sparčiai besivystančio NVS regiono teikiamas verslo galimybes, aktyviai ieškome naujų partnerystės kontaktų šiose šalyse, nuolat dalyvaujame įvairiose NVS ir Azijos šalyse vykstančiose parodose ir konferencijose. Į „TransRussia” parodą vykstame jau ketvirtus metus iš eilės”, – sakė įmonių grupės „Ad Rem” gen. direktorius Stanislovas Kozelas.
Pasak jo, dalyvavimas „TransRussia” parodose „Ad Rem” padėjo užmegzti svarbius verslo santykius Rusijos rinkoje. Siekdami sėkmingai juos plėtoti bei norėdami tinkamai reaguoti į vietinių verslininkų poreikius 2005 metais „Ad Rem” Maskvoje atidarė kompanijos atstovybę.
„Atstovybė leidžia efektyviau atlikti muitinės procedūras, suteikia didesnes galimybes vykdant krovinių distribuciją bei teikiant sandėliavimo paslaugas Rusijos teritorijoje”, – S. Kozelas.
Jo teigimu, lyginant su 2004 metais, „Ad Rem” geležinkeliais ekpedijuojamų krovinių srautas į Rusiją praėjusiais metais išaugo perpus, iš Rusijos į Baltijos ir ES regiono šalis – daugiau nei penktadaliu (23 proc.).
Parodoje „TransRussia 2006” Lietuvos transporto ir logistikos sektoriui kartu su „Ad Rem” atstovaus dar 10 šalies įmonių ir organizacijų.
Paroda „TransRussia” – vienas svarbiausių logistikos ir transporto renginių NVS ir Baltijos šalių regione. Šiemet parodoje dalyvauja daugiau nei 400 bendrovių iš 22 šalių. Paroda vyks keturias dienas, iki kovo 23 d.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.