Šventėje – klaipėdietės triumfas, dėjimai ir pavargę „Superberniukai”

Sekmadienį Kauno sporto halėje įvyko Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) „Žvaigždžių diena”. Žvaigždžių išties netrūko – šventėje dalyvavo ne tik geriausios LMKL žaidėjos, bet ir žinomi šou verslo bei politikos atstovai, o uostamiesčio komandos žaidėja dar kartą įrodė, kad klaipėdiečiai – geriausi tritaškininkai Lietuvoje.

Renginys prasidėjo tritaškių konkursu, kuriame kartu su septyniomis merginomis taiklumą išbandė ir šiais metais LKL snaiperio titulą iškovojęs Klaipėdos „Neptūno” žaidėjas Marius Kasiulevičius.

Klaipėdos „Lemminkainen” žaidėja Diana Anužienė iškopė į konkurso finalą, kuriame varžėsi su Milda Sauliūte iš Marijampolės „Arvi” . Pirmaisiais bandymais abi krepšininkės surinko po 19 taškų, todėl prireikė papildomos metimų serijos. Tik antruoju bandymu D. Anužienė, varžovę aplenkusi vos vienu tašku 22:21, iškovojo snaiperės titulą. Praėjusiais metais konkurse dalyvavusi iš kovos pusfinalyje pasitraukusi klaipėdietė „Vakarų ekspresui” sakė pergalės šiemet nesitikėjusi.

„Konkurse dalyvavo labai stiprios varžovės – Rima Valentienė ir Ela Briedytė, kuriai pralaimėjau praėjusiais metais. Šiemet man tiesiog pasisekė”, – įspūdžiais dalijosi D. Anužienė.

D. Anužienė apdovanota nugalėtojo taure bei piniginiu prizu.

Vėliau sekė iki šiol neregėtas „Oro karalienės” konkursas, kuriame per plauką nugalėtoja netapo „Lemminkainen” atstovė Karolina Baltrušaitytė. Pirmajame etape ji išmetė kamuolį ir kol šis kybojo ore, mergina spėjo nusivilkti marškinėlius ir įdėti kamuolį į krepšį. K. Baltrušaitytės mėginimas pavergė ne tik publiką, bet ir komisiją, kuri merginai skyrė maksimalų skaičių balų. Tik finale klaipėdietę nugalėjo „LKKA-Kaunas” žaidėja Birutė Račaitė, į krepšį įdėjusi 2 kamuolius vienu metu.

Šventė vainikavo LMKL „Žvaigždžių rinktinės” ir „Superberniukų” dvikova. Pastarosios komandos žaidėjai – pramogų pasaulio bei politikos atstovai. Rungtynės truko tik tris kėlinius, tačiau „Superberniukams” ir to buvo per daug – komandos žaidėjai, pabėgioję po kelias minutes tuoj pat prašydavo trenerio juos pakeisti, o Marijonui Mikutavičiui, anot jo, „nelindo trajakai”. „Superberniukai” pralaimėjo 54:49.

Naudingiausiais rungtynių žaidėju pripažintas „Superberniukų” treneris Jogaila Morkūnas, kuris į aikštę nebuvo išbėgęs, tačiau labai įtikinamai mėgdžiojo vyriasiojo stratego judesius. Geriausia moterų komandos krepšininke tapo Eglė Šalčiūtė iš Marijampolės „Arvi”, o dar vienas – Supermergaitės – titulas atiteko „LKKA-Kauno” atstovei Rasai Žemantauskaitei.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.