„Tiuningo” šou gali persikelti į Šiaulius

Dvejus metus iš eilės Klaipėdoje rengtos automobilių tobulinimo – „tiuningo” – parodos uostamiesčio gyventojai šiemet gali ir nebesulaukti.

Pasak kasmet gegužę Klaipėdos lengvosios atletikos manieže rengtos parodos „Auto Fashion” idėjos autoriaus ir pagrindinio organizatoriaus Genadijaus Sokolskio, geriau žinomo DJ Geshos vardu, šiemet tokiu metu surengti panašaus renginio greičiausiai nepavyks.

Anot jo, priežastis paprasta – gegužę maniežą ketinama uždaryti remontui. Be to, pasak G. Sokolskio, tokio šou uostamiestis gali neišvysti ir dėl kitų motyvų.

„Nors „tiuningas” mūsų šalyje kasmet populiarėja, Klaipėdoje susidomėjimas juo yra gerokai mažesnis nei kituose miestuose. Todėl net svarstome galimybę „Auto Fashion” organizuoti Šiauliuose”, – sakė DJ Gesha.

Jo teigimu, šiųmetinio renginio likimas dar nenuspręstas – jei paroda bus, ji įvyktų rugsėjį, nesvarbu, Šiauliuose ar Klaipėdoje.

Vis dėlto uostamiestis turi vilčių „Auto Fashion” išlaikyti savo rankose – pasak G. Sokolskio, 2007-ųjų gegužę Klaipėdoje toks renginys bus.

„Turime didelių planų. Vienas iš jų – didelės ir garsios „Jaguar” automobilių kolekcijos, kurioje – ir seni, dar šeštajame dešimtmetyje pagaminti, ir naujesni šios prestižinės markės modeliai, ekspozicija „tiuningo” parodoje. Žinoma, kaip ir dvejus ankstesnius metus, joje būtų ir mūsų meistrų patobulintų automobilių”, – teigė G. Sokolskis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.