Uma Thurman niekuomet nebeišsirengs

Uma Thurman užtikrintai teigia, kad daugiau niekuomet niekuomet „už jokius pasaulio pinigus” nesutiks ekrane pasirodyti nuoga.
Vieną kartą nuoga nusifilmavusi striptizo scenoje, aktorė teigia, kad tai buvo „itin traumuojanti patirtis”, kurios ji nesiruošia pakartoti.
Jaunutė, tuomet dar tik 18-metė Uma Thurman režisieriui prašant išsirengė 1988-jų juostoje „Dangerous Liaisons”. Kaip teigia pati aktorė, ji labia jaudinosi, tačiau sutiko su režisieriaus reikalavimu.
„Tai buvo meninis filmas pastatytas pagal klasikinę novelę, kurioje scena buvo išties padori. Neturėjau ko baimintis. Tačiau tai, ką išvydau sumontavus juostą, mane šokiravo”, – sakė 35-rių aktorė.
„Scena atrodė lyg pastatyta specialiai kokiam senam vojeristui. Po premjeros visi aptarinėjo sensacingą mano pasirodymą ir drąsą, o man buvo tiesiog gėda. Niekuomet nebenorėčiau vėl pajausti to jausmo”, – teigė U.Thurman.
Šiuo metu pristatanti muzikinę komedija „Prodiuseriai”, U.Thurman joje visgi išnaudojo savo seksualumą ir suvaidino itin nevykusią aktorę – švedę seksbombą Ulą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.