„Žalgiriui” teks siūdintis naują varžybų aprangą

Kauno „Žalgiris” rytoj namuose kausis su kitu ispanų klubu Malagos „Unicaja”. Žalgiriečius, patyrusius du pralaimėjimus, slegia ir kiti rūpesčiai – iki vakar vakaro dar nebuvo atsiradęs pakeliui iš Graikijos dingęs visos komandos bagažas su sportine apranga ir avalyne.

Ekipos susirinkime dalyvavo A.Sabonis

„Žalgirio” klubo vadovai jau kreipėsi į „Tūtos” bendrovę, kad ji skubiai siūtų naujas aprangas komandai. Praėjusią savaitę, kai Kauno ekipa po mačo su Pirėjo „Olympiakos” keliavo iš Atėnų namo, Frankfurto oro uoste dingo visų žaidėjų bagažas su abiejų spalvų varžybų aprangomis, sportiniais batais bei kostiumais ir, svarbiausia, su kiekvienam žaidėjui specialiai pritaikytais įtvarais.

Arvydo Sabonio „Žalgirio” krepšinio centro viceprezidento Gedimino Navikausko žiniomis, artimiausiu metu komandos bagažas dar nepasieks: „Kiek žinome, Frankfurto oro uoste yra susikaupę apie 100 tūkstančių bagažo, todėl visai neaišku, kada bus atrastas mūsiškis, bent jau greitu metu mums nežadėjo jo grąžinti. Todėl vakar kreipėmės į „Tūtą”, kuri jau ne kartą gelbėjo mus, kad siūtų naujas varžybų aprangas. Blogiau dėl įtvarų, tačiau versimės kuo turime”.

Vakar komandą pokalbiui pasikvietė „Žalgirio” prezidentas Arvydas Sabonis ir kiti klubo vadovai.

„Visi draugiškai pasikalbėjome. Žaidėjų klausėme, galbūt mes ko nors dėl jų nepadarėme, tačiau jie pretenzijų klubo vadovams neturėjo. Pažadėjo kautis ir įveikti „Unicaja”. Kol kas niekas neprarasta, vyrai nusiteikę kovoti dėl teisės žaisti kitame etape”, – sakė G.Navikauskas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.