Saugios laivybos administracija – karštų vyrukų kalvė

Neblaivūs Saugios laivybos administracijos darbuotojai ir toliau nerimsta. Prieš mėnesį du neblaivūs šios institucijos pareigūnai sukėlė incidentą Palangos oro uoste, o šeštadienį kitas neblaivus darbuotojas iškeikė policininkus bei grasino juos atleisti iš darbo.

Užvakar, apie 19.30 val., į Priestočio gatvėje esantį 2-ąjį PK iš namų Sportininkų gatvėje buvo pristatytas neblaivus vyriškis. Jis atvežtas iš šeimyninio konflikto.

Lietuvos saugios laivybos administracijos (LSLA) Jūrų gelbėjimo koordinavimo centro vyriausiasis specialistas 44 metų Aleksandras Bykovas su tokiu „pažeminimu” nesusitaikė – įžeidinėjo policininkus necenzūriniais žodžiais bei grasino atleisti iš darbo.

Už pasipriešinimą policijos pareigūnams valdininkui buvo surašytas administracinės teisės pažeidimų protokolas.

Vakar A. Bykovo pakalbinti nepavyko, nes jo telefonas buvo išjungtas. LSLA direktorius Evaldas Zacharevičius sakė esąs informuotas apie šį įvykį, tačiau teigė neturįs už ką bausti pareigūno – incidentas vyko ne darbo metu.

Vos prieš savaitę E. Zacharevičiui teko susipažinti su tarnybinį patikrinimą atlikusios komisijos išvadomis. Tirtos vasario 6-ąją Palangos oro uoste įvykusio incidento, kuriame dalyvavo kiti du jo pavaldiniai, aplinkybės.

Nustačius, kad LSLA darbuotojai padarė darbo drausmės pažeidimą, abu gavo po griežtą papeikimą. Iš darbo jie neatleisti, ir toliau eis tas pačias pareigas.

LSLA Jūrų gelbėjimo koordinavimo centro viršininko pavaduotojas Juozas Karalavičius bei Valstybės vėliavos ir uosto kontrolės tarnybos vedėjas Povilas Juozapavičius, būdami neblaivūs darbo metu – vykdami komandiruotėn į Briuselį – Palangos oro uoste, SAS kompanijos lėktuve, sukėlė incidentą.

Teigiama, jog saugios laivybos specialistai bandė patekti į pilotų kabiną, esą norėjo vadovauti lakūnams, reguliuoti jų skrydį.

Po incidento P. Juozapavičius į Briuselį išskrido kitą dieną, o nedarbingumo lapelį pasiėmęs J. Karalavičius kelionės atsisakė.

Dėl nuotykių lėktuve šie LSLA specialistai uostininkų buvo praminti lakūnais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.