Izraelio politikas plėšia Š.Jasikevičiaus nuotakos nuometą

Jungtinio Žydų Fronto pirmininkas Baruchas Marzelis ragina Izraelio gražuolę Linor Aberjil nekišti piršto į Šarūno Jasikevičiaus siūlomą vestuvinį žiedą.

Izraelio politikas nori, kad žydaitė atšauktų santuoką su savo vaikinu iš Lietuvos, kurio gyslomis neteka žydiškas kraujas, praneša Izraelio naujienų tinklapis ynetnews.com.

Apie Š.Jasikevičiaus ir L. Aberjil vestuves Izraelio žiniasklaida paskelbė sekmadienį.

Š. Jasikevičius yra laikomas Tel Avivo numylėtiniu, nes su „Maccabi” komanda jis laimėjo du Eurolygos čempiono titulus bei pernai buvo išrinktas naudingiausiu Finalo ketverto žaidėju.

Pastovesni Š. Jasikevičiaus santykiai su L. Aberjil ėmė regztis krepšininkui persikėlus gyventi į JAV. Lietuvis atstovauja Indianos „Pacers” komandai NBA.

Žinia apie santuoką nustebino tiek Lietuvą, tiek Izraelį. Kai kurie žydai vestuves laiko nesuderinamomis su šalies tradicijomis.

B. Marzelis savo laiške gražuolei aktorei ir modeliui neslėpė apmaudo bei skausmo: „Aš neesu prieš Šarą – galbūt jis yra nuostabus žmogus. Tačiau, kol jis neatsivertė į žydų tikėjimą, tu neturėtum žengti tokio svarbaus žingsnio”.

Politikas pabrėžė, kad jeigu Aberjil ištekės už lietuvio, ji perskirs Izraelio tautą bei savo šeimą. B. Marzelis maldauja Š. Jasikevičiaus draugę pagalvoti apie savo šaknis, senelius, žydų tradicijas bei Torą. „Didžiausias pavojus mūsų žmonėms yra asimiliacija! Aš iš paskutiniųjų reikalauju tavęs atšaukti šitą žingsnį”, – rašo jis, palikdamas gražuolei savo telefono numerį, jei ši panorės su politiku aptarti santykių su Š. Jasikevičiumi perspektyvas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

2 atsiliepimai į "Izraelio politikas plėšia Š.Jasikevičiaus nuotakos nuometą"

  1. citrus

    Ko cia detas tas kraujas? Jei myli zmogu kraujas gali ir issigryninti. 😀

  2. Komentatore

    As galvoju, kad tas Marzelis pats isimylejes zydaite ir nori ja prisivilioti Ne veltui gi paliko telefono numeri

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.