Džordanos Butkutės silpnybė – skolos

Popmuzikos dainininkės Džordanos Butkutės garbę teršia skolos.

Palangos apylinkės teismas prieš kelias dienas įpareigojo dainininkę palangiškiui Romualdui Šalčiui grąžinti 1000 litų.

Pasirašė skolos raštą

Dž.Butkutė skolos grąžinimą vilkina jau penkerius metus.

2001–ųjų vasarą ji kelis mėnesius koncertavo vienoje Palangos kavinėje. Visą tą laiką dainininkė gyveno R.Šalčiaus namuose. Palangiškis priėmė atlikėją gyventi, nes laikė ją šeimos drauge.

„Nors ji kas vakarą koncertuodavo, nuolat skundėsi, kad neturi pinigų sumokėti už nuomą. Primygtinai ir nereikalavau. Pasibaigus vasarai darbo Palangoje nebebuvo, tad ji rengėsi išsikraustyti. Džordana pažadėjo, kad pinigus netrukus atveš. Sutarėme, kad už nuomą ji liko skolinga 1000 litų”, – pasakojo palangiškis.

Siekdamas apsidrausti jis paprašė, kad Dž.Butkutė pasirašytų skolos raštelį. Dainininkė savo ranka suraitė skolos grąžinimo įsipareigojimą. Jame ji pripažįsta, kad R.Šalčiui už nuomą liko skolinga 1000 litų ir įsipareigoja šią sumą grąžinti per kelis mėnesius.

„Vėliau ji prašė terminą atidėti iki Kalėdų, o dabar jau ir nebesuskaičiuoju, kiek tų Kalėdų praėjo”, – sakė R.Šalčius.

Žvaigždės arogancija

Šių metų pradžioje R.Šalčius kreipėsi į Palangos apylinkės teismą. Tokiems žingsniams, paties žodžiais, jį paskatino noras įrodyti Dž.Butkutei, kad ir žvaigždės privalo grąžinti skolas.

„Neseniai ją buvau sutikęs Palangoje. Džordana apsimetė manęs nepažįstanti. Kai jai reikėjo pagalbos – prašė padėti, o kai reikia grąžinti skolą – elgiasi arogantiškai”, – palyginimus dėstė palangiškis.

Palangos apylinkės teismas nutarė iš Dž.Butkutės išieškoti 1000 litų skolą ir 5 proc. metinių palūkanų, kol bus visiškai įvykdytas teismo įsakymas. Dainininkė taip pat įpareigota sumokėti ir žyminį teismo mokestį.

Teismo įsakymas įsigaliojo prieš kelias dienas. Jis yra neskundžiamas.

„Dabar man reikia kreiptis į antstolius, kad jie iš Džordanos išieškotų skolą. Kol kas dar niekur nesikreipiau. Prieš kelias dienas sulaukiau Dž.Butkutės skambučio. Ji prižadėjo dar po kelių dienų paskambinti ir pranešti, kada grąžins skolą. Jei ji nieko nedarys, kitą savaitę tikrai kreipsiuosi į antstolius, kad šie areštuotų jos turtą”, – sakė R.Šalčius.

Nusipirko butą

Dž.Butkutei Palangos apylinkės teismas buvo suteikęs 20 dienų terminą pateikti prieštaravimus. Tačiau dainininkė nesivargino pasistengti įrodyti, kad ji neskolinga.

„Ji tą skolą jau buvo pamiršusi. Gavusi laišką iš teismo, ji paskambino ir paklausė, kokių pinigų iš jos reikalauju”, – stebėjosi R.Šalčius.

Dar po kelių dienų jis sulaukė ir svečių – atvažiavo Džordanos Butkutės gyvenimo draugas Sergejus.

„Jo pasiaiškinimai skambėjo ironiškai. Neva abu su Džordana jie bedarbiai, neseniai įsigijo prabangų butą, todėl neturi pinigų grąžinti skolą”, – pasakojo vyras.

Neseniai žiniasklaida mirgėjo pranešimais, kad Džordana ir jos draugas Kauno prestižinėje vietoje, naujutėlaičiame name nusipirko butą. Atlikėja žurnalistams aiškino, kad didžiąją dalį pinigų sumos, reikalingos butui pirkti, buvo sutaupę.

Reikalavo nenervinti

„Jūs manęs nenervuokit tokiais klausimais”, – paklausta, kodėl penkerius metus negrąžina skolos, vakar „Klaipėdai” atrėžė Dž.Butkutė.

Po kelių akimirkų ji patikino, kad palangiškiui nėra skolinga, ir apskritai tai jų asmeninis reikalas.

„Nemanau, kad Džordana neturėjo pinigų grąžinti skolą. Galbūt toks jos gyvenimo būdas – nesijausti skolinga”, – svarstė R.Šalčius.

Vienos žurnalistinės provokacijos metu Dž.Butkutė išsidavė, kad jos honoraras – 800 litų. Be to, ji buvo surengusi koncertinius turus Amerikoje, Airijoje.

Yra kitų kreditorių?

R.Šalčius prisipažino, jog prieš kelis mėnesius skambino „TV pagalbai” ir paprašė padėti susigrąžinti pinigus. „Vyrukai man tada paaiškino, kad esu ne pirmas, kuris skambinu dėl Dž.Butkutės skolų. Jie man patarė kreiptis į teismą”, – teigė palangiškis.

Dž.Butkutės pomėgis svetimiems daiktams buvo atskleistas ir vienoje televizijos laidoje. Tada mergina prašė padėti susigrąžinti dainininkei paskolintus batus.

„Tiesą sakant, tie skolos pinigai manęs laimingesniu tikrai nepadarys. Tačiau gal Džordanai prabus sąžinė?” – svarstė R.Šalčius.

Jis mano, kad po jo laimėjimo teisme gali atsirasti daugiau žmonių, kurie teisiniu keliu sieks iš dainininkės atgauti skolas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , .

3 atsiliepimai į "Džordanos Butkutės silpnybė – skolos"

  1. ffffffak-TAS

    Cia jos Gyvenimo budas 😯

  2. nomi

    ji megsta negrazinti pinigeliu, tai jei visiskai vienodai

  3. Komentatore

    Manau cia kaltas jos gyvenimo budas, nes jei noresi, tai skolu neprisidarysi, arba bent jau grazinsi jas laiku…Nesuprantu kaip galima pamirsti tokius dalykus 🙁 Kai bunu skolinga kas diena pagalvoju apie tai ir kaip greiciau atiduoti visas skolas 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.