Vilniaus ir Kauno dvimiestis turizmo galimybes pristato parodoje „Vivattur 2006”

Kovo 3–5 dienomis Vilniaus ir Kauno dvimiestis bus pristatytas tarptautinėje turizmo, sporto ir laisvalaikio parodoje „Vivattur 2006”, vyksiančioje „Litexpo” parodų rūmuose. Savo turizmo galimybes Vilnius ir Kaunas pristatys jungtiniame stende 5 paviljone.

Dvimiesčio stende bus pristatomi turizmo ištekliai ir paslaugos bei nauji Vilniaus ir Kauno turizmo informacijos centrų kultūrinio turizmo projektai. Parodos lankytojai galės susipažinti su naujomis teatralizuotomis ekskursijomis: „Atraskite Vilniaus senamiestį”, „Nacionalinis vakaras”, „Kelionė į viduramžių miestą”, „Bajoriška puota Tiškevičių rūmuose”, „Vilniaus legendos: vaiduokliška kelionė”, „Užupio respublika”.

Ekskursijos „Atraskite Vilniaus senamiestį” dalyviai sužino, kuo unikalus Vilniaus senamiestis ir kodėl 1994 m. jis buvo įtrauktas į UNESCO Pasaulio kultūros ir gamtos paveldo sąrašą. „Nacionalinis vakaras” – smagi šventė, garantuojanti puikią nuotaiką ir tikras lietuviškas linksmybes. „Kelionėje į viduramžių miestą” atsiskleidžia gyva viduramžių Vilniaus istorija. „Bajoriška puota Tiškevičių rūmuose” žada bajoriškas pramogas ir kulinariją bei pažintį su Lietuvos bajorų palikuonimis. „Vilniaus legendos: vaiduokliška kelionė” pristato legendines Vilniaus vietas, o neabejingi menui ir amatams turėtų dalyvauti ekskursijoje „Užupio respublika”. Daugiau informacijos apie teatralizuotas Vilniaus ir Kauno ekskursijas galima rasti leidinyje „Vilnius ir Kaunas kviečia į teatralizuotas pramogas”, išleistame specialiai šiai parodai.

„Vivattur” paroda rengiama jau dvyliktą kartą. Per savo gyvavimo laikotarpį ji labai išaugo ir įgavo didelę reikšmę Lietuvos įvažiuojamojo ir išvažiuojamojo turizmo rinkoje. Paroda ne tik atspindi Lietuvos turizmo verslo galimybes, bet ir tampa savotišku startu pradėti naują kelionių sezoną. „Vivattur” kasmet sulaukia vis daugiau dalyvių. Per pastaruosius penkerius metus dalyvių skaičius išaugo 74 proc.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Vilniaus ir Kauno dvimiestis turizmo galimybes pristato parodoje „Vivattur 2006”"

  1. AS

    FUUUUUUUUUUUUU

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.