Agresyvus keleivis užpuolė ir sužalojo kontrolierių

Vakar 7 maršruto autobuse kontrolieriams tikrinant transporto priemone važiavusių miestiečių bilietus agresyvus keleivis užpuolė kontrolierių ir jį sužalojo.

Apie 14.30 val. kontrolierius Stasys Kazlauskas 7 maršruto autobuse paprašė keleivės parodyti važiavimo bilietą. Išaiškėjo, kad keleivė bilieto neturėjo. Aiškindamasis šią situaciją kontrolierius stovėjo nugara į duris, todėl nematė ką tik įlipusio keleivio, kuris puolė ant jo iš už nugaros ir stipriai trenkė į veidą. Sužalotas kontrolierius net nebuvo ištaręs šiam keleiviui nė žodžio.

Autobusu važiavusi medikė suteikė kontrolieriui pirmąją pagalbą, vairuotojas iškvietė policijos pareigūnus bei medikus. Agresyvus keleivis buvo nuvežtas į Verkių policijos nuovadą, jam surašytas Administracinės teisės pažeidimų protokolas.

Šešerius metus kontrolieriumi dirbantis S. Kazlauskas nesutiko taikytis su užpuoliku, pagrasinusiu „sunaikinti visą giminę”, ir žada kreiptis į teismą dėl šio įvykio.

Kasmet agresyvūs keleiviai sužaloja daugiau nei 10 kontrolierių. 1999 m. buvo sužalota 17 kontrolierių, 2000 m. nukentėjo 11, 2001 m. – 13, 2002 m. – 12, 2003 m. – 10, 2004 m. – 9; 2005 m. – 7 kontrolieriai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Agresyvus keleivis užpuolė ir sužalojo kontrolierių"

  1. DDD

    👿 nera ko isidirbineti.Keleivis norejo įlipti o čia kažkoks asilas stovi atbulas, be skyriamųjų ženklų tai ir prasitvėrė sau kelią 😕

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.