Grožio puoselėjimui – alyvuogių galia

Pavasarėjant „L’Occitane” produktų kūrėjai kokybiškos kosmetikos gerbėjų klausia – ar kas nors gali būti gražiau už sveikata spindinčią, tarsi saulės nutviekstą odą?

Tie, kurie kasdien mėgaujasi nepriekaištingai sukurtos kosmetikos poveikiu, žino, kad už savo grožį gali būti dėkingi ir „L’Occitane” grožio ekspertams.

„L’Occitane” nuolat tobulina grožio receptus ir keliolika kartų per metus papildo veido bei kūno priežiūros priemonių linijas naujais produktais.

Sužinoti apie „L’Occitane” naujienas klaipėdiečiai gali dviejose parduotuvėse. Pusantrų metų veikiančioje „C&D style” parduotuvėlėje miesto centre – Vytauto gatvėje ir prieš keletą mėnesių pradėjusioje veikti „L’Occitane” parduotuvėje „Akropolio” prekybos centre.

Grožiui – alyvuogės

Svarbiausia naujiena šiose parduotuvėse – nauji produktai su alyvuogėmis, sukurti vadovaujantis Viduržemio jūros regiono grožio receptais.

Alyvmedis – stiprybę, taiką, derlingumą ir ilgaamžiškumą reiškiantis Viduržemio jūros regiono simbolis. Pristatydami naujus produktus su alyvuogėmis, kosmetikos kūrėjai išreiškia pagarbą šiame regione gyvenančių žmonių tradicijoms. Alyvuogės, kurių derlius yra renkamas žiemą, yra labai maistingos. Jose gausu mononesočiųjų riebiųjų rūgščių ir antioksidantų, kurie turi sveikatai naudingų savybių.

Kai alyvuogės spaudžiamos spaudyklėje, vaisiuose esantys aliejai ir vanduo atsiskiria vienas nuo kito. Ir vandenyje, ir aliejuje gausu aktyvių, odą veikiančių medžiagų.

Naudoja naujovę

Alyvuogių aliejus jau seniai vertinamas dėl maitinamųjų, regeneruojamųjų ir švelninamųjų savybių, o „L’Occitane” neseniai atskleidė stebinančias alyvuogių vandens savybes, kurias drąsiai galima vadinti kosmetikos mokslo naujove.

„L’Occitane” odos priežiūros produktuose yra ypatingas alyvuogių vandens ir alyvuogių aliejaus iš Estoublono laukų Provanse derinys. Kosmetikos pramonėje tai unikalus derinys, pasižymintis išskirtiniu poveikiu odai ir plaukams. Vaisiaus vanduo, turintis antioksiduojančių savybių, apsaugo odą nuo žalingų kasdienių veiksnių – streso, užterštumo ar tabako dūmų. Aktyvuotas alyvuogių aliejus paskatina metabolizmą, stimuliuoja odos atsinaujinimą bei skatina toksinų šalinimą.

„L’Occitane” alyvuogių produktų poveikis pasireiškia akimirksniu – oda geriau aprūpinama deguonimi ir tampa švytinti, tarsi būtumėte praleidusi dieną Viduržemio jūros pakrantėje.

Vertino senovėje

Alyvmedžio istorija tokia pat sena kaip ir Vakarų civilizacijos: archeologiniai tyrinėjimai rodo, kad alyvuogės buvo auginamos Kretoje 2500 metais prieš Kristų. Iš čia jos plito į Graikiją, Romą. Alyvmedis buvo vertinamas visais laikais, kiekvienoje visuomenėje. Graikai garbino alyvmedį kaip džiaugsmo, apsivalymo, pergalės ir garbingumo simbolį.

Alyvmedis – amžinai žaliuojantis medis, galintis užaugti iki 15 metrų aukščio, o jo vainiko plotis gali siekti ir 9 m. Prancūzai gerai žino posakį: „Senelis pasėja sėklas, sūnus geni medžius, o anūkas renka alyvuoges”.

Alyvuogių aliejus visada buvo laikomas ir maistu, ir vaistu. Dar Hipokratas rekomenduodavo naudoti šviežių alyvuogių sultis, siekiant išvengti psichikos ligų ir gydyti opas. Viduramžiais alyvuogėmis gydydavo ginekologines ligas, ausų skausmą. Šių dienų moksliniai tyrimai patvirtino, kad alyvuogėse iš tiesų yra visa puokštė naudingų medžiagų. Nuo neatmenamų laikų alyvuogių aliejus buvo svarbus ir grožio puoselėjimui.

Senąsias tradicijas ir naujausius mokslo pasiekimus ir panaudojo „L’Occitane” kosmetikos kūrėjai, kad pasiūlytų jums itin veiksmingus produktus su alyvuogėmis kūnui, veidui ir plaukams puoselėti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Grožio puoselėjimui – alyvuogių galia"

  1. Irena

    Gaila, kad pas mus neauga alyvmedžiai. Kiek daug prarandame…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.