Kokias super herojaus galias renkasi Holivudo žvaigždės?

Tinklapio ugo.com žurnalistas, neseniai buvo uždavęs Holivudo žvaigždėms gan įdomų klausyma, kuris skambėtų taip: Jeigu jūs galėtumėte pasirinkti vieną super herojaus galią, tai kokią pasirinktumėte ir kodėl ? Na o apačioje galite pasiskaityti ką į šį klausimą atsakė gerai žinomos filmų industrijos žvaigždės.

Ben Affleck (Paycheck, Daredevil): „Ką gi, kartais aš pagalvoju, kad tapti nematomu būtų visai jau ir neblogai. Ir aš šia galia manau pasinaudočiau, kad gauti atsakymus į kai kuriuos mane dominančius klausimus. Žmogus – Voras tai pat turi įspūdingų ir subtilių galių. Tai pat galmėtu kokių nors galių pasirinkti ir iš Supermeno. O Betmenu tikriausiai jūs niekados ne norėtumėte būti, nes viską ką jis turi tai tik juodą kostiumą ir daugybę įvairiausių prietaisų.”

Angelina Jolie (Tomb Raider: The Cradle of Life, Beyond Borders): „Vienintelę galią kokią norėčiau turėti, tai pakeisti pasaulio lyderių protą kurie priima labai svarbius pasauliui sprendimus.”

Evan Rachel Wood (Thirteen, The Missing): „Aš manau pradėti skraidyti būtų pati geriausia mano galia. Tai pat butu gerai tapti nematomai ar tiesiog galėti pereiti kiaurai sienas.”

Lindsay Lohan (Freaky Friday): „Aš norėčiau skraidyti, tuomet galėčiau ne tik pasiekti, įvairias vietas, bet ir įskristi į kambarius tų žmonių kuriuos pažįstu. Taip manau būtų daug paprasčiau įeiti ir išeiti iš kambario ir žinoma pasiklausyti apie ką žmonės kalbasi.”

Mike Vogel (The Texas Chainsaw Massacre, Grind): „Norėčiau turėti X-ray matymą, nes tuomet galėčiau matyti viską kiaurai.”

Kristanna Loken (Terminator 3: Rise of the Machines): „Tikriausiai, man patiktų jei galėčiau padaryti taip, kad visi mano indai išsiplautų patys. Nes aš dar neturiu indų plovyklės, o pati plauti indus aš tiesiog nekenčiu.”

Robert Englund (Freddy vs. Jason): „Nežinau, bet manau, kad mano herojus kovotų prieš cinizmą, nes cinizmas, dabar yra daug kur pasaulyje, kaip, kad korporacinis godumas. Žinoma galbūt galėčiau dar kažką pasirinkti, bet ne, manau užteks ir šito.”

Peta Wilson (The League of Extraordinary Gentlemen, TV’s „La Femme Nikita”): „Man patiktų, jei aš turėčiau protinių sugebėjimų, tuomet aš galėčiau numatyti kas nutiks vėliau. Tai pat, kad galėčiau pakeisti žmonių mastymą. Štai tokie būtų mano protiniai sugebėjimai. O pakeisti žmonių mastymą norėčiau todėl, nes jie visados truputį klysta. O aš padaryčiau, kad jie niekados daugiau neklystu, tai pat, kad daugiau nieko nebijotum, kad visi nieko nebijotu. Ir, kad dingtų kiekvienam baimė ir nežinomybė, tuomet įsiviešpatautų pasaulyje meilė ir taika. Ir kai aš būsiu mirusi ir išėjusi iš šio pasaulio, mano sūnus jausis gerai šiame pasaulyje, kur nebebus jokios pagiežos ir pykčio. Kur visi mylės vienas kitą ir bus laimingi. Tikriausiai supratot ką norėjau pasakyti?”

Kate Beckinsale (Underworld, Pearl Harbor): „Norėčiau skraidyti, nes patikėkit aš labai nekenčiu miesto greitkelių ir didelių automobilių kamščių. O šis sugebėjimas leistų greitai ir nepastebimai man nuvykti, ten kur reikia.”

Jennifer Morrison (Grind): „Aš galvoju, kad iš super herojaus galių aš pasirinkčiau, galėjimą skraidyti. Tai manau būtų vienas iš pagrindinių dalykų kuriuo norėčiau.”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.