Blogiausiųjų rinkimuose „Bambukas 2005” – grupės YVA „triumfas”

Penktadienį, vasario 24-ąją, finišavo visą mėnesį trukę Blogiausių Lietuvos pop muzikos atlikėjų rinkimai „Bambukas 2005”, kuriuose daugiausia statulėlių – tikrų bambukų – pelnė merginų trijulė YVA. Šiai grupei atiteko net trys iš septynių bambukų, tarp jų – ir Didžiausios praėjusių metų Lietuvos muzikinės blogybės, kurią rinko visi, apsilankę rinkimų interneto svetainėje.

YVA „nugalėjo” ne tik Didžiausios 2005-ųjų muzikinės blogybės kategorijoje. Merginas Blogiausia grupe bei jų dainą „Berniukams” – Blogiausia daina pripažino ir iš žiniasklaidos darbuotojų sudaryta komisija.

Ekspertų sprendimu, bambukas atiteko ir Geltonai, kuri išrinkta Blogiausia atlikėja bei realybės šou „Dangus” dalyviui Antanui, kuris pripažintas Blogiausiu atlikėju. Blogiausios šukuosenos nominacijoje „pergalę” šventė grupės Delfinai lyderis Stano, o Blogiausio sceninio įvaizdžio bambukas atiteko Džordanai Butkutei.

Savo nuomonę apie Didžiausią 2005-ųjų Lietuvos muzikinę blogybę interneto svetainėje www.bambukas.com pareiškė daugiau nei 8300 rinkėjų. O renkant Blogiausią atlikėją moterį, Blogiausią atlikėją vyrą, Blogiausią grupę, Blogiausią dainą, Blogiausią šukuoseną ir Blogiausią sceninį įvaizdį, sulaukta balsų iš daugiau nei 30 komisijos narių.

„Manau, jog bandymas Lietuvoje išrinkti Blogiausius atlikėjus pavyko puikiai – tai įrodo ir žiniasklaidos susidomėjimas „Bambuko” rinkimais, ir balsuotojų aktyvumas”, – džiaugėsi rinkimų sumanytojas ir organizatorius, kompanijos „247” direktorius Marius Bružas.

Paskatinti projekto sėkmės, organizatoriai jau neabejoja, kad Blogiausių Lietuvos pop muzikos atlikėjų rinkimai „Bambukas” bus surengti ir kitų metų pradžioje. „Stengsimė Blogiausiųjų rinkimus paversti gražia kasmetine tradicija”, – sakė M. Bružas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , .

4 atsiliepimai į "Blogiausiųjų rinkimuose „Bambukas 2005” – grupės YVA „triumfas”"

  1. YVOS nefane

    jega, kad YVA isrinkta blogiausia grupe, taip ir reikejo ! 😀 susirenka visokios blondines i scena ir strapalioja pagal fonograma 😀

  2. wahah

    wahahah, taigi kad jega, uztex cia peroksidinem miniakais sokinet ir apsimetinet. Ne wisi ziuri i papus ir subine, zinokit gerb. YVA kai kurie ir i sugebejimus ziuri (aisku gerb. YVOS sugebejimu maiwytis neabejojame) Taciau gal dbr blondinkom dashus kasnors.. Taigi, iswada, dekokit sawo prodiuseriui kuris atliko didi darba iskeldamas wa tokias i scena, tikrai neitiketinas dalykas

  3. wahah

    ai ir beje kita karta kai ziopciosit bandykit pataikyt su fonograma…

  4. žana

    Tas laidos vedėjas bambuko rinkimuose yra pats didžiausias bambukas gal seniai žiūrėjo į veidrodį,tiesiog šlikštynė ir dar jis
    drista kalbėti apie Radži jums iki Rdžio kaip kaip iki kosmoso tiesiog nėra žodžių

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.