„TriQuint” pristato mažiausią bevielio ryšio telefonų rinkoje keturių diapazonų GSM/EDGE siuntimo modulį

„TriQuint Semiconductor” („Nasdaq” simbolis: TQNT) pristato rinkoje naujausią keturių diapazonų siuntimo modulį, kuris yra vienas iš pagrindinių „TriQuint” WCDMA RF sąsajos strategijos produktų. Modulis, kurio parametrai nesiskiria nuo jo pirmtako dydžio, siūlo visus GSM/EDGE pajėgumus. Kaip ir pirmtakas, modulis yra mažiausias šios rūšies prietaisas, siūlantis integruotą ir veiksmingą konstrukciją ir suteikiantis galimybes mažinti elemento energijos vartojimą, greičiau teikti rinkai naujus bevielio ryšio telefonus ir kurti vartotojų ypač mėgstamus mažesnius bevielio ryšio telefonus.

Naujasis TQM6M5001 modulis suteikia galimybes siūlyti veiksmingesnes EDGE paslaugas, kurių pageidauja visi bevielio ryšio vartotojai. Veiksminga modulio integracija leidžia telefonų konstrukcijų kūrėjams galutinai pereiti nuo GSM ryšio GPRS prie EDGE, kurios suteikia galimybę siųsti duomenis iki trijų kartų sparčiau, palyginti su GPRS. Naujasis modulis, kurio parametrai yra 6 x 6 x 1,1 mm, yra mažiausias iš šiuo metu rinkoje esančių šios rūšies prietaisų. Naujausias „TriQuint” EDGE siuntimo (Tx) modulis papildo bendrą bendrovės RF 3G sistemos sprendimą, kuris buvo pristatytas GSM pasaulio kongrese Barselonoje.

Naujasis revoliucinis „TriQuint” produktas yra daugiafunkcinis RF siuntimo modulis, kuris pasižymi visomis GMSK ir EDGE linijinėmis funkcijomis, sujungia keturių diapazonų EDGE stiprintuvą (PA), linijinį siuntimo (Tx)/priėmimo (Rx) perjungiklį, PA ir perjungiklio valdymą kartu su apsauga nuo ESD (elektrostatinio krūvio) – visos šios funkcijos įrengtos modulyje, kurio matmenys nėra didesni už dabartinės „TriQuint” GSM/GPRS siuntimo modulių šeimos dydžius. Modulio dydis ir integravimo lygis idealiai tinka naujausiai plonų ir kompaktiškų GSM/EDGE bevielio ryšio telefonų kartai ar bevielio ryšio kortelėms.

TQM6M5001 modulis buvo optimizuotas, atsižvelgiant į didelį GSM/EDGE veiksmingumą ir EDGE maitinimo klasės E2 veikimą ir kartu siekiant išsaugoti sistemai kritinius parametrus, pavyzdžiui, ACPR ir EVM visuose keturiuose diapazonuose. Siuntimo modulis palaiko visą GPRS 12 klasių veikimą. Integruotas maitinimo ir perjungimo valdiklis IC nereikalauja išorinės įtampos, o tai iš esmės supaprastina telefono kūrimo procesą ir mažina išlaidas sistemai kurti ir rengti, nes gamintojai gali greičiau kurti naujus modelius ir naudoti mažiau priderintų išorinių komponentų. Siuntimo modulis taip pat užtikrina didelį veikimo lankstumą ir leidžia taupyti elemento energiją.

„TQM6M5001 siuntimo modulis, kuris yra skirtas ateinančios kartos EDGE linijinėms sistemoms, buvo sukurtas prisiminus sėkmingus „TriQuint” keturių diapazonų GSM modulius ir kitus EDGE RF produktus, kurie, kaip ir mūsų naujasis siuntimo modulis, užtikrina išskirtinį veikimą ir yra ypač kompaktiški. Naujasis TQM6M5001 parodo, kad nedidelių parametrų prietaisas gali būti itin konkurencingas ir siūlyti keturių diapazonų GSM/EDGE funkcijas vienoje RF siuntimo ir priėmimo grandinėje”, – teigia „TriQuint” produktų rinkodaros vadovas Andreas Nitschke.

TQM6M5001 modulis yra visiškai optimizuotas ir pritaikytas prie populiariausių rinkoje siųstuvų-imtuvų, tai reiškia, kad modulio tariamoji varža yra kruopščiai pritaikyta prie siųstuvo-imtuvo siuntimo ir priėmimo signalų. Ši optimizacija užtikrina sistemos atitiktį ir yra reikšmingas privalumas, kurį užtikrina RF sąsajai skirti „TriQuint” moduliai ir komponentai. Naujojo TQM6M5001 dydis ir aukštis tinka daugybėje GSM bevielio ryšio telefonų naudojamiems siuntimo moduliams, todėl projektuotojai gali lengvai pritaikyti esamų telefonų schemas ateinančios kartos EDGE struktūroms.

„Šis pirmaujantis rinkoje EDGE siuntimo modulis dar labiau sustiprina mūsų, kaip novatoriškų RF sprendimų tiekėjos, pozicijas rinkoje. Šis produktas dar kartą įrodo, kad mes esame pasiryžę siūlyti mūsų vertingiems klientams ir partneriams geriausius klasėje RF architektūros sprendimus dydžio, integracijos lygio ir veikimo atžvilgiu”, – pareiškė A. Nitschke.

TQM6M5001 modulis pagamintas naudojant ypač patikimą „TriQuint” InGaP HBT ir pHEMT procesų technologijas.

Šis naujasis modulis pristatytas „TriQuint” stende GSM Pasaulio kongreso parodoje (2 salė, H75 stendas) Barselonoje, Ispanijoje (vasario 13-16 d.). GSM Pasaulio kongresas yra didžiausias GSM bevieliams ryšiams skirtas suvažiavimas ir paroda.

Šiuo metu galima gauti TQM6M5001 GSM/EDGE keturių diapazonų siuntimo modulio pavyzdžių. Jei turite klausimų dėl kainų, pristatymo stendų, pavyzdžių ir techninių duomenų, taip pat dėl „TriQuint” pasaulinės taikomųjų programų paramos grupės tiesioginės pagalbos, prašome kreiptis į vietos prekybos atstovą arba apsilankyti tinklalapyje www.triquint.com.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.