Meilės diena jamaikietiškai

Dėka daug ilgesnio nei įprasta savaitgalio proga klubas Intro kviečia į daug didesnį nei įprasta kassavaitinį vakarėlį Jamaican Nights. Šiame vakarėlyje gros net šeši didžėjai.

Jamaican Nights vakarėliai, trunkantys jau ne pirmą mėnesį, vis nepraranda savo žavesio ir pritraukia būrį reggae muzikos gerbėjų. Melodingasis reggae skambesys čia dažnai maišomas su įvairiais kitais jamaikietiškais stiliais, gyvo garso muzika. Vakarėlį pradės vienas iš šio vakarėlio ciklo sumanytojų ir dažnai juose pats grojantis didžėjus Faya Selecta iš Zion Explorers komandos. Jam talkins ir iki ryto visus šokdins jo kolega Nevacys iš tos pačios komandos, taip pat kaunietis Numba None, Radja, Direktorius iš Dubwise bei Gonzales.

„Šio renginio koncepciją mes galėtume apibūdinti labai paprastai – tai reggae ir dancehall vakarėlis”, – kalbėjo Jamaican Nights organizatoriai, – „Labai laukiami visi tiek ir pastoviai apsilankantys mūsų trečiadieniniuose bashment’uose, tiek ir tie, kurie dar to niekada nepatyrė.” Šio vakarėlio metu veiksmas iš kavinės erdvės bus perkeltas į daug erdvesnę klubo šokių salę, tad vietos pakilnoti kojeles suras visi.

Susitikime trečiadienį, vasario 15 dieną, pastrakalioti dviejų svarbių švenčių proga. Veiksmas prasideda 21 valandą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.