Numerius į „Bitę” perkėlusiems klientams – nuolaidos kelionei iki 1 000 litų

Nuo vasario 13 dienos numerius į telekomunikacijų bendrovę „Bitė Lietuva” perkėlę klientai dovanų gaus iki 1 000 litų nuolaidų čekius kelionėms su kelionių organizatoriumi „Tez Tour”. Šis akcijos pasiūlymas galioja iki balandžio 15 dienos.

„Galimybė naudotis visais numerio perkėlimo paslaugos privalumais – gera žinia numerį į „Bitę” jau perkėlusiems, ir tai dar ketinantiems padaryti klientams. Pastariesiems jau dabar siūlome pasinaudoti visus metus aktualiais pasiūlymais”, – sakė „Bitės” Privačių klientų marketingo vadovas Paulius Dambrauskas.

Pasak jo, šiuo metu perkelti numerius į „Bitę” ypač naudinga visai šeimai. Klientai, kurie savo vardu į „Bitės” tinklą perkels daugiau nei 1 SIM kortelę, galės visus metus nemokamai naudotis paslauga „Šeima”. Ši paslauga suteikia galimybę su keturiais pasirinktais žmonėmis nemokamai kalbėtis „Bitės” tinkle be jokių paslaugos mėnesio ar įjungimo mokesčių. Šiuo pasiūlymu gali pasinaudoti ir dabartiniai „Bitės” klientai, savo vardu perkėlę į „Bitę” kitų operatorių paslaugomis besinaudojančių šeimos narių numerius.

Be to, numerius į „Bitę” perkėlę privatūs klientai gaus iki 1 000 Lt vertės kelionių organizatoriaus „Tez Tour” kelionių čekius. Pasinaudoti jais galės visi pasirinkę mokėjimo planus „Bitė Eko” arba „BITĖ privatiems-2”.

2005 metų spalio 1 dienos Ryšių reguliavimo tarnybos duomenimis, „Bitė Lietuva” pirmauja numerio perkėlimo paslaugos srityje. Pasinaudoję šia galimybe į „Bitę” jau perėjo 36,9 tūkstančiai kitų mobiliojo ryšio operatorių klientų, t.y. tris kartus daugiau nei išėjo.

Nuo vasario 1 dienos Lietuvoje atsiradus galimybei naudotis visomis numerio perkėlimo paslaugomis, prisijungusieji prie „Bitės” gali be jokių apribojimų naudotis senuoju numeriu, taip pat priimti trumpąsias ir iliustruotas žinutes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.