Pirmą kartą drąsus įsimylėjėliai turės galimybę nardyti tarp koralinių rifų Lietuvoje

Šv.Valentino dienos proga prekybos ir laisvalaikio centre „Mega” įrengtame milžiniškame akvariume tarp tropinių žuvų bei rifinių ryklių nardys naujų pojūčių ieškantis įsimylėjėliai.

Vasario 14 dieną paaiškės drąsiausios Lietuvoje poros, kurioms bus įteiktos specialios Šv. Valentino dienos dovanos – galimybę patirti nepamirštamus įspūdžius neriant į didžiausią Europoje prekybos centruose įrengtą akvariumą.

Įsimylėjėliai kelias dienas bus apmokomi saugaus nardymo įgūdžių, o panerti galės š.m. vasario 16-19 dienomis.

Pasak prekybos centro „Mega” rinkodaros vadovės Natalijos Platonovos, romantišką nuotykį laimės žmonės dalyvių anketose pateikusieji originaliausius argumentus, kodėl meilės dienos progą būtent jie turėtų panerti į Karibų jūros koralinį rifą ir praleisti nepakartojamas akimirkas su egzotinėmis spalvingomis žuvims bei rykliais.

Manoma, kad unikali proga nustebinti savo antrąją pusę išskirtiniu išbandymu gali baigtis net ir piršlybomis.

Po nardymo laimingiesiems įsimylėjėliams bus surengta romantiška vakarienė stilingiausiame Kauno bare „Fashionbar”.

Šiuo metų 170 tūkst. litrų talpos akvariume jau plaukioja beveik 500 margaspalvių žuvų. Tarp jų yra ir 2 65 cm ilgio rifiniai rykliai, kurių buvimas, pasak akcijos sumanytojų, tūrėtų įkaitinti įsimylėjėlių kraują bei paaštrinti emocijas.

Akcijos organizatorių teigimu, šio tipo rykliai žmonių nepuola ir plaukioti su jais netūrėtų būti pavojinga, tačiau kartu su pora į akvariumą ners ir profesionalūs narai instruktoriai, kurie prižiūrės jog nardanti pora patirtų tik malonias akimirkas.

Anketa, kurią užpildyti galima iki vasario 13 dienos, platinama prekybos ir laisvalaikio centre „Mega” bei internetinėje svetainėje www.mega.lt

Akvariumo aukštis 10,65 metrų. Jis patenka į pirmąjį aukščiausių pasaulio akvariumų dešimtuką. Jo plotis 4 m, o ilgis 11 m.

„Mega” akvariumo statyba buvo įgyvendinta bendradarbiaujant lietuvių, amerikiečių, australų, Pietų Afrikos respublikos specialistams.

Akvariumo statybai panaudota net 90 tonų ypač patvaraus akrilo plokščių, atstojančių įprastą stiklą. Vietomis akrilo plokštės storis siekia 30 centimetrų, o metalinė akvariumą laikančioji konstrukcija pagaminta iš 20 tonų nerūdijančio plieno. Visa tai užtikrina ypatingą konstrukcijos standumą ir aplinkinių bei akvariumo gyventojų saugumą

„Mega” akvariumo techninėse patalpose išgaunamas tikras jūrinis vanduo, kuris yra perfiltruojamas biologiniais, putos paskirstymo, smėlio filtrais.

Akvariume cirkuliuojančiame vandenyje ištirpinta daugiau kaip 10 t druskos, o vandens cirkuliacija 90 l/s, vidutinė akvariumo vandens temperatūra 24-25 C° laipsniai šilumos.

Vandens kokybė ir temperatūra palaikoma kompiuterinių sistemų bei akvariumo priežiūros komandos iš Australijos.

„Mega” akvariume neužilgo jau gyvens visos 34 tropinių žuvų rūšys, kurios jungs daugiau kaip 800 vnt. žuvų į vieną „Mega” šeimą. Šios žuvys kilusios iš Ramiojo, Atlanto, Indijos vandenynų ir Raudonosios, Viduržemio, Karibų jūrų. Šiame akvariume parinktos žuvys, kurios dažniausia pasitaiko natūralioje aplinkoje, tuo sukuriant tikrą ir natūralią vandenyno aplinką.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.