Į TV3 eterį Vytautas Šapranauskas grįš su anekdotų šou!

Aštrialiežuvis scenos chameleonas, buvęs TV3 „Šeštadienio šou”, „Šapro šou”, „Kyškis” ir „Dangus” šeimininkas, humoro, anekdotų, scenos ir eterio karalius aktorius Vytautas Šapranauskas sugrįžta į TV3 su nauju projektu – „Didžiuoju anekdotų šou!”.

„Geriau jau septynis kartus prakaitu apsipilti, negu kartą šarma apsitraukti”, – juokiasi kasmet vis naują šou TV3 eteryje turintis V. Šapranauskas.

„Didysis anekdotų šou” – tai sportinių varžybų principu paremtas humoristinis šou, kurio didysis uždavinys – iš gausybės Lietuvos anekdotų pasakotojų išrinkti vieną, kuris po šou šildysis šlovės spinduliuose ir važinės naujutėlaičiu laimėtu superautomobiliu.

Dalyvauti „Didžiajame anekdotų šou” gali kiekvienas, kas tik mano esąs tikra vakarėlių siela, kompanijos žmogus, vietinė anekdotų pasakojimo pažiba. Tereikia jau dabar prisiminti bent tris juokingiausius savo anekdotus ir registruotis telefonu 8 610 41111. Atrankos turai į „Didįjį anekdotų šou” vyks visuose didžiuosiuose šalies miestuose.

Laidą „Didysis anekdotų šou” kuria prodiuserių kompanija „Just.tv”, kuri prodiusuoja TV3 laidas „Nomeda”, „TV pagalba”, „Labirintai”, „Sugrįžimas” ir „Keičiu žmoną”.

„Didysis anekdotų šou” su Vytautu Šapranausku – jau greitai per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.