Valentino fiesta – Vienišių strėlės 2006

Šiais metais šv. Valentino dienos proga reklamos ir pramogų bendrovė „Idėjų spaustuvė” dovanoja visiems vienišiams puikią progą rasti savo antrąją pusę. Nors vienišiams skiriama ne viena akcija ar televizijos laida, tai bus bene pirmasis toks ne televizinis Valentino dienos projektas, orientuotas į antrosios pusės paieškas.

Vasario 14 dieną 19:00 „New York Club” Vilniuje vyks Valentino dienai skirta programa „Vienišių strėlės”, skirta ne tik visiems mylintiems, bet ir ypatingai tiems, kurie svajoja rasti savo širdies draugą ar draugę. Galimybę susipažinti suteiks smagi atrakcija „pagal raktelį surask širdelę”. Į renginį atėjusiems vienišiems vyrams bus įteikiami rakteliai, o merginoms ir moterims – spynelės. Tai bus ir atrakcija ir nekaltas būdas susipažinti. Renginio organizatoriai pasirengę išdalinti net po 350 spynelių ir raktelių.

Viso vakaro metu rakteliai galės ieškoti savosios spynelės, ir atvirkščiai, o radusieji galės registruotis tolimesniam vakaro žaidimui ir didžiojo prizo – 1 nakvynės savaitgalio viešnagės „Le Meridien Villon” viešbutyje „Superior” kategorijos kambaryje su pusryčiais ir neribotu naudojimusi Sveikatingumo centru „Oasis” (20m. baseinas, sporto salė, garinės pirtys bei saunos) – laimėjimui.

Vakaro organizatoriai nepamirš ir įsimylėjusių porų, kuriems bus skirtos tokios atrakcijos kaip salono KIM moteriškų apatinių apdarų demonstravimas ir aukcionas, kurio metu vyrai savo damoms galės įteikti nepakartojamą dovaną. Vakaro dalyvius ir svečius gyvo garso koncertu džiugins net keletas muzikos žvaigždžių:

” Romantiškoji Taja, su dainomis iš neseniai pristatyto savo naujojo albumo;

” Jauna perspektyvi dainininkė Agnietė, pristatysianti visiškai naują pačios sukurtų meilės dainų programą;

” bei energingieji Land, puikiai pažįstami ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių radijo hitų klausytojams. Vakaro svečiai ir dalyviai turės puikią progą išgirsti gyvai atliekamą Land bei Tajos dainą „You take the waters”, patekusią į Radio SWH TOP 40″, kur išsilaikė apie 10 savaičių ir buvo pasiekusi geriausiųjų dainų penketuką.

Renginio bilietų kainos: 40-65 litai. Perkančiųjų bilietus už 65 litus laukia siurprizas – butelis ypatingojo „Meilės gėrimo” vienam staliukui (4 žmonėms) – putojančio ispaniško vyno „Freixenet”, kurio gaminimui naudojamas toks pat metodas, kokiu jau kelis šimtmečius gaminamas šampanas Prancūzijoje. Stovimos vietos bilieto kaina 40 litų.

Renginio organizatoriai žada nepamirštamą vakarą ir dovanoja galimybę sutikti tą vienintelį būtent tą ypatingąją meilės dieną. Planuojama renginio tradicijas pratęsti ir ateinančiais metais.

Vieta: „New York Club” – Kalvarijų g. 85, Vilnius.
Data: Vasario 14 d., 19 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.