Žmonos draugė – bičiulė ar meilužė

Visi žino, kad pikčiausias vedusio vyro priešas – uošvė. Pikčiausias, bet ne vienintelis. Kai kada jūsų ir žmonos gyvenimą gali apnuodyti vieniša antrosios pusės draugė. Ji gali nuolat kiurksoti jūsų namuose, begėdiškai kištis į šeimyninius reikalus bei daryti įtaką jūsų išrinktajai. Kaip apsisaugoti nuo tokios bėdos? Skaitykite mūsų patarimus.

Pirmiausiai turite suvokti, su kuo susidūrėte. Atidžiai įsižiūrėkite į savo mylimosios draugę.

Nevykėlė gražuolė

Gražios moterys ir drauges renkasi gražias, stilingas, be kompleksų. Tokios būtybės asmeninis gyvenimas taip pat intensyvus. Ji pasakos, kad dėl jos dėmesio ir palankumo varžosi daugybė vyrų. Į jūsų namus ji ateis norėdama pasislėpti nuo dar vieno pernelyg atkaklaus gerbėjo arba jį pakankinti ir pamokyti. Žmonai ji skųsis savo nepakeliamai sunkiu gyvenimu, iš jūsų lauks užuojautos.

Ką daryti?

Mažiau klausykitės jos melagingų pasakų. Juo labiau neužjauskite dėl išgalvotų problemų. Užsiimkite savo reikalais, keletą kartų demonstratyviai išeikite iš namų. Sakykite komplimentus žmonai, užsiminkite, jog draugė trukdo jūsų meilės santykiams.

Vyras – priešas

Tai tokia moteris, kuri įsitikinusi, kad „visi vyrai – niekšai”. Ji jūsų nemėgsta ir net neketina to slėpti. Ji niekaip negali suprasti, ką žmona jumyse rado. Nepraleidžia progos jus pašiepti, kartais pereidama prie atviro storžieviškumo. O jūsų žmona tik pritariamai kikena.

Ką daryti?

Yra tik viena išeitis – žmonai pakeiskite draugę. Išmokite perprasti madą, liežuvauti, studijuokite asmeninį aktorių gyvenimą. Tačiau jokiu būdu negalima koneveikti draugės. Atvirkščiai, visaip ją girkite. Tada mylimosios akyse atrodysite kilnesnis už draugę. Galbūt ji nebematys prasmės bendrauti su ta vyrų neapkentėja.

Bičiulė meilužė

Jūs nuolat žavitės jos protu, tokių nemoteriškų temų, kaip politika ir sportas, išmanymu. Ji gali palaikyti bet kokį pokalbį, su ja visada įdomu. Ji teisingai išspręs ginčą, kai susibarsite su žmona, patars, ką nupirkti gimimo dienai. Tik štai problema – nesiklosto jos asmeninis gyvenimas. Tikriausiai nedaugelis trokšta, kad juos užtemdytų tokį intelektą turinti moteris. Todėl visą savo laisvalaikį ji leidžia su jumis.

Ką daryti?

Išlaikykite atstumą: mes – šeima, tu – tik žmonos draugė. Nebūkite su ja pernelyg atviras. O žmonai tiesiai pasakykite: „Noriu būti su tavimi. Trečia – nereikalinga”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.