„MicroLink Lietuva” siūlo įmonėms nebeleisti pinigų pirkti kompiuteriams, o jais naudotis nemokamai

Informacinių technologijų paslaugų įmonė „MicroLink Lietuva” paskelbė akciją, kurios metu įmonėms siūlo nemokamai naudotis naujausiais kompiuteriais. Tokia galimybė suteikiama visoms įmonėms, pasirašiusioms kompiuterių priežiūros sutartį 24 mėnesiams.

Akcijos metu siūlomi 4 naujausių modelių „Hewlett-Packard” kompiuteriai. Jais naudodamiesi nemokamai, klientai mokės fiksuotą mėnesinį mokestį tik už šių kompiuterių aukščiausios kokybės priežiūrą.

„Esame paskaičiavę, kad 10 mln. Lt pajamų per metus gaunančiai įmonei, kurioje kompiuteriais dirba 50 darbuotojų, ši paslauga sutaupo mažiausiai 60.000 Lt per metus”, – sakė Rytis Stanevičius, „MicroLink Lietuvos” Sistemų priežiūros ir valdymo departamento direktorius. Pasak jo, akcijos pasiūlymas skirtas įmonėms, siekiančioms pagerinti savo darbo našumą, kurį mažina neveikiantys ar blogai veikiantys kompiuteriai.

Apklausus „MicroLink” esamus klientus paaiškėjo, kad darbuotojai prie kompiuterio vidutiniškai praleidžia apie 70 proc. savo darbo laiko. Kompiuterio neveikimas darbo našumą sumažina maždaug per pusę, kas reiškia, kad įmonė negauna suplanuotų pajamų. Nauja kompiuterinė įranga ir profesionali priežiūra sumažina gedimų skaičių, dėl ko padidėja darbo našumas ir įmonė praranda mažiau pajamų.

Verslo įmonėms, kurios naudojasi kompiuterių priežiūros paslauga, nereikia investuoti į kompiuterinę įrangą, joms nereikia įtraukti kompiuterių į įmonės balansą. Jau po dvejų metų kompiuteriai galės būti nemokamai pakeisti naujais, o įmonėms nereikės rūpintis, kur dėti pasenusius kompiuterius. Be to, visa kompiuterinė įranga yra apdraudžiama.

Pasak R. Stanevičiaus, perkančioms kompiuterius įmonėms iš tikrųjų reikia ne kompiuterinių dėžių, o kuo daugiau pajamų. „Todėl mes siūlome kompiuterių nepirkti ir leidžiame jais naudotis nemokamai. Mūsų prižiūrimi kompiuteriai didina darbo našumą ir klientų pajamas”, – sakė R. Stanevičius.

Akcija „Atsipalaiduok, kompiuteris tau nieko nekainuoja” paskelbta UAB „MicroLink Lietuva” minint savo veiklos Lietuvoje dešimtąsias metines. Akcijos pasiūlymas galioja iki 2006 m. balandžio 1 d.

UAB „MicroLink Lietuva”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.