Prisijaukinkite šunį!

Tikite horoskopais ar ne, Ugninio šuns metų sutiktuvės gali tapti puikia proga švęsti. O jei rimtai ar tarsi žaisdami laikysitės astrologų rekomendacijų, kaip sutikti naujuosius Šuns metus pagal rytiečių tradicijas, žiūrėkit, ims ir taps metai ypač sėkmingi.

Galbūt sėkmę lems horoskopas, o gal jūsų pačių pastangos padaryti gyvenimą šviesesnį. Juk keletas žaismingų šventiškų detalių nieko nekainuoja. O jei tai iš tiesų padės prikviesti fortūną į jūsų gyvenimą? Pažaiskite.

Naujieji Ugninio šuns metai prasidės jau rytoj, sekmadienį, 16 val. 14 min.

Manoma, kad norint, jog kiti metai būtų geri, pirmiausiai tam reikia paruošti dirvą, tai yra išlaisvinti erdvę naujoms energijoms ateiti.

Astrologė Palmira Kelertienė tikina, kad sekmadienį, prasidėjus Šuns metams, bus galima svajoti apie ateitį ir mintyse kurti didžiuosius metų planus. Pradėti švęsti naujuosius Šuns metus astrologė pataria vakare, prasidėjus vadinamajai Žiurkės valandai, 23 val. 19 min. Švenčiant patariama dėvėti raudonus ir oranžinius drabužius arba bent jau pasirišti šių spalvų šalikėlį, kaklaryšį. Svarbiausia vakaro sutikimo detalė turėtų tapti deganti gyva židinio, laužo ar žvakės liepsnelė.

Būtų gerai, jei ant šventinio stalo pasidėtumëte šuns atvaizdų – skulptūrėlę, piešinį, meninę fotografiją, tapybos darbą. Jei jūsų namuose gyvena šuo, būtina pakviesti jį prie vaišių stalo.

Bus sėkmingi metai

Pagal kinų horoskopą kas dvylika metų kartojasi tam tikras ciklas. Kiekvieni iš dvylikos metų vadinami gyvūno vardu, nes turi jo savybių. Be to, metams dar priskiriama vieno iš penkių elementų – ugnis, žemė, vanduo, medis, metalas – savybių. 2006-ųjų elementas – ugnis, taigi jie vadinami Ugninio šuns metais.

Astrologai tikina, kad Šuns metai – tai teisingumo ir lygybės metai. Prieštaringi dalykai išsispręs, revoliucijos pasibaigs sėkmingai, politikai bus liberalesni, socialinis nepasitenkinimas atslūgs. Principingumas ir sąžiningumas skins kelią į sėkmę.

Šuo ištikimas žmogaus draugas, meilus namų gyvūnas, todėl šiais metais visiems zodiako ženklams daug reikš partneriai, draugai, šeima. Šunys mėgsta gyventi gaujomis. Vadinasi, ateinančiais metais sėkmė lydės tuos, kurie gyvens būryje su saviškiais. Labai svarbios taps šeimos vertybės, lojalumas.

Šuns gauja viena iš nedaugelio neišmeta savo luošių ir nukaršėlių. Tad šuns metai bus palankūs tiems, kurie gina silpnuosius, paliegėlius ir senukus.

Apskritai Šuns metai turėtų būti sėkmingi metai. Tereikia mokėti išnaudoti galimybes ir sąžiningai, neskriaudžiant kitų žmonių siekti užsibrėžtų tikslų.

Įsigykite šunį

Astrologai teigia, kad Šuns metai sėkmingesni bus tiems, kurie augina šunis. Šiais metais reikia globoti visus šunis, juos gerai šerti, neskriausti, antraip galite supykdyti Raudonojo šuns dvasią ir užsitraukti nemalonę.

Metai palankūs įsigyti šunį ir tiems, kurie niekada jo neturėjo. Net kinologai pataria Šuns metais įsigyti šunį netgi šunų nemėgstantiems žmonėms. Pažindami šunis, geriau sugebėsite prisijaukinti ir Šuns metus.

O astrologai negaili patarimų net tada, kai reikia pasirinkti šuns veislę. Sakoma, kad Avinui labiausiai tiks vokiečių aviganis, Jaučiui – rotveileris, Dvyniams – erdelterjeras, Vėžiui – niufaundlendas, Liūtui – dogas, Mergelei – Vakarų Sibiro laika arba eskimų šuo. Svarstyklių charakteriui turėtų įtikti škotų aviganis (kolis), Skorpionui – bulterjeras, Šauliui – dobermanas, Ožiaragiui – ryzenšnauceris, Vandeniui – anglų seteris, o Žuvims – senbernaras.

Pasitinkant Raudonojo Šuns metus „Vakarės” nuotraukai pozavo penki mieli šarpėjų veislės šuniukai. Gruodžio 2-ąją juos atsivedė namuose Šarpe, bet kilmės dokumentuose Valentinino Schastie Teycher vadinama šarpėjų veislės kalė. Kadangi šuniukams greitai bus du mėnesiai, jie jau laukia savo šeimininkų.

Veislyno „Auksinė antilopė” savininkė Olga dienraščiui teigė, kad bus gaila išsiskirti su draugiškais, žaismingais, pliušinius žaislus primenančiais šuniukais.

Grasina pasiutlige

Šunys loja ir kandžiojasi, tačiau juos nesunku prisijaukinti.

Kai kas juokauja, kad, neteisingai sutikus Šuns metus, padidėja tikimybė susirgti pasiutlige – populiaria šuns liga. Tuos, kuriuos tokios prognozės juokina, žinovai mėgina įtikinti faktu, kad Gaidžio metais pasaulis patyrė grėsmingą paukščių gripo epidemiją.

Įsidėmėkite bent keletą astrologų rekomendacijų, kaip sutikti Naujuosius, ir galbūt jums pasiseks išvengti visų pranašaujamų nemalonumų ar užsitikrinti, kad sėkmė neaplenktų jūsų namų.

Sekmadienį vertėtų pavaišinti valkataujančius šunis – tai garantuos draugystę su jais visus 2006 metus. Pasak P.Kelertienės, jei per Naujųjų sutiktuves prie jūsų prieis šuo, tai bus išskirtinai geras ženklas – dangaus palaiminimas visiems ateinantiems metams.

Laimę lems šviesa

Astrologė Nijolė Valaitytė-Volmer tikina, kad ant Šuns metų šventinio stalo ypač tiks metaliniai indai, taurės, varpas ar gongas, kviečiantis svečius, eglišakės, šermukšnio šakelės ar uogos, raudonos bei auksinės spalvų papuošalai.

P.Kelertienė teigia, kad laimę lems ir ryškus apšvietimas. Tai siejama su Saulės ryškumu vidurdienį, kuris atitinka ugnies elementą. Taip pat ant stalo verta pasidėti trikampio ar piramidės formų daiktų. Gerai, jei Naujieji bus pasitinkami namuose, kurių stogas smailėjantis. Taip pat vertėtų iššauti fejerverką, petardą, konfeti.

Gerai sutikti Naujuosius apsirengus raudonos ar oranžinės spalvos drabužiais. Palankūs bus ir trikampiai siluetai, trikampės, dantytos iškirptės, kišenės, trikampio formos aksesuarai.

Kiti astrologai siūlo dėvėti raudonas sukneles, raudonus kaklaraiščius, peteliškes. Jie taip pat primygtinai rekomenduoja apsivilkti raudonus apatinius drabužius arba bent jau apsimauti raudonas kojines. Raudonus drabužius gerai papildo papuošalai iš raudonojo akmens – rubinas, granatas, koralai, gintaras. Palankiomis laikomos ir kitos ugnies spalvos: geltona, oranžinė, auksinė ir mėlyna. Reikia vengti tik juodos spalvos – šios spalvos Raudonasis šuo nemėgsta.

Užtieskite raudoną staltiesę

Pasak P.Kelertienės, itin svarbu ir tai, kurioje namo ar buto dalyje bus sutinkami Naujieji bei kurioje vietoje prie stalo sėdėsite. Stalas negali stovėti namo ar buto vakarinėje ar šiaurės vakarų dalyje. Nedera prie stalo sėdėti nugara į šiaurę, taip pat veidu į vakarus ir šiaurės vakarus.

Būtų puiku, jei stalas būtų uždengtas raudona staltiese, stovėtų raudonos žvakės, gyvūnų, šuns, taip pat žmonių skulptūrėlės. Gerai ir uždegti aštraus kvapo smilkalų.

Patiekalai turi būti karšti, aštrūs. Itin rekomenduojami karčiųjų pipirų, svogūnų ir česnakų gausa. Gerai valgyti mėsiškus patiekalus. Ant stalo padėkite raudonojo vyno ir geltonos, žalios, raudonos ir oranžinės spalvos sulčių.

Žvilgtelėkite į ateitį

Astrologė Nijolė Valaitytė-Volmer tikina, kad geriausi dalykai, kurių gali išmokyti Šuns metai, – tai tikrumas, patikimumas, ištikimybė, drąsa, gebėjimas ginti savo poziciją, nepasiduodant patyčioms ar agresyviems išpuoliams, klastai. Brangiausios vertybės, kurias galite surasti šiais metais, – tai gebėjimas išlikti, naujų galių, vidinių resursų atradimas, atsiradęs bendrumo, vienybės jausmas, ateinantis po tinkamai pereitų išbandymų.

Pasak N.Valaitytės-Volmer, šių metų meilės romanai turėtų priminti bolero, tango ar matadoro šokį – aistringą, provokuojantį, pavojingą, pavergiantį grožiu, seksualumu, jėga ir drąsa.

P.Kelertienės teigimu, Ugninio raudonojo šuns metai bus itin aktyvūs, palankūs vyrams, stiprioms kūrybingoms asmenybėms, intelektualams, taip pat tiems, kas mėgsta esminius pokyčius bei ekstremalias sąlygas. Ugninis šou bus draugiškas ir pavargusiems bei nuliūdusiems. Jie atgaus viltį, jėgas, optimizmą.

Reda Baltinaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.