Naujas „Orakulo” lažybų punktas Klaipėdos „Akropolyje”

Antroji pagal pajamas Lietuvos lažybų bendrovė „Orakulas” atidarė naują lažybų punktą Klaipėdos pramogų ir prekybos centre „Akropolis”.
„Lažybų rinka Lietuvoje mažėja nuo 2005 m. pradžios. Lažyboms taikomi griežti reklamos apribojimai, lažybų taisykles galime aiškinti tik lažybų punktuose, todėl investuojame į pardavimo taškus didžiuosiuose prekybos centruose. Čia lažybų punktai atlieka ne tik pardavimo, bet ir aiškinamąją funkciją.”, sako bendrovės vadovas Andrius Ališauskas.

Nepaisant to, kad Lietuva vadinama „krepšinio šalimi”, lietuviai mažai dalyvauja lažybose. Bendrovės TNS Gallup 2004 m. atliktais duomenimis lažintis yra mėginę tik 1% Lietuvos gyventojų. Anot p. Ališausko, rinkos sąstingį didele dalimi lemia tai, kad dauguma gyventojų nesupranta, ką reiškia lažintis lažybų punkte, o bendrovėms neleidžiama to aiškinti. „Kartą vieno verslo renginio metu 20 įmonių vadovų paklausiau, kas iš jų mėgino lažintis lažybų bendrovėje. Ranką pakėlė vienas, tuo tarpu kiti manė, kad lažybų punktas – tai vieta, kur atėjęs su draugu gali patvirtinti savo lažybų sandorį , sumokėjęs komisinius.”,- aiškina A.Ališauskas.

Visoje šalyje veikia 40 „Orakulo” lažybų punktų. Be to, galima lažintis, duomenis perduodant internetu.
2005 m. bendrovės apyvarta iš lažybų veiklos buvo 16,8 mln. litų, išmokėta 14,3 mln. litų laimėjimų.

UAB „Orakulas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.