Moterys rinktųsi laibą liemenį, o ne aštrų protą

Moterys – nuostabios ir nenuspėjamos būtybės. Jos kažkokiu stebuklingu būdu sugeba savyje suderinti paprastumą, grožį ir norą įgyvendinti savo slapčiausias svajones. Jos pasižymi unikalia gyvenimiška išmintimi ir gali apvynioti bet kokį vyrą aplink pirštą.

Tuo pačiu metu jos netrokšta būti protingos, nes moteris žino, kad protingos damos patinka toli gražu ne visiems vyrams. Todėl dauguma šiuolaikinių moterų teikia pirmenybę ne aukštam intelekto lygiui, o laibam liemeniui, momentiniams turtams ir vakarienei su savo svajonių herojumi. Būtent tokių rezultatų sulaukta apklausus britų moteris. 20 iš 19 mano, kad išorinis žavesys, taip pat materialinės vertybės kur kas svarbesni nei aukštas IQ lygis. Didžiausių svajonių sąraše išvardyti materialinė bazė, galimybė papietauti su įžymybe ir būti gražiai. Tuo tarpu daugiau proto norėtų tik mažuma. O štai svajonių svajonė pasirodė esanti noras turėti grakščią figūrą. Ekspertai įsitikinę, kad tokius rezultatus lėmė masinė lieknėjimo, grakštumo ir sveiko gyvenimo būdo propaganda. Ir dažniausiai lenktyniaudamos su išpuoselėtais ekranų veidais moterys negalvoja, ką daro.

Kas trečia moteris prisipažįsta, kad mintys apie antsvorį aptemdo visas kitas problemas, ir šeima, vaikai ir net finansai pasidaro antraeiliai. Kas trečia moteris nuo savo draugų ir draugių slepia savo tikrąją kūno masę ir linkusios ją net sumažinti.

Apklausa taip pat parodė, kad pusė visų moterų, pradėjusių laikytis dietų, palūžta jau po savaitės, o vėliau nuslepia tiesą apie silpną valią ir paslapčia valgo bandeles, saldainius, šokoladą ir sumuštinius, slepia maistą skalbimo mašinose, spintose tarp suknių ir kitose mažiau prieinamose vietose.

Kaip liudija apklausų rezultatai, mintys apie sulieknėjimą daugeliui moterų tampa tikra emocine problema, o daugelis ekspertų mano, kad didžiąją dailiosios lyties atstovių dalį tiesiog nesveikai traukia sumažinti savo kūno apimtis. Net jei moteris turi idealią figūrą, ji niekada nebus visiškai patenkinta ja.

O juk moterims verta pagalvoti ir apie savo protą, ne tik apie idealią figūrą. Mokslininkai net įrodė, kad būtent smegenys sudaro moters figūros vaizdą, o už tai atsakinga smegenų žievė. Pažeidus normalų jos funkcionavimą, moteris gali susirgti anoreksija. Taigi prieš pradedant jaudintis dėl savo figūros trūkumų, verčiau pavartyti naudingą literatūrą, kuri paaukštins intelekto lygį ir suteiks smegenims darbo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.