Jim’as Carrey neparduoda

Jim’as Carrey neparduoda „savo apatinių”. Smagusis Holivudo komikas teigia, kad „niekuomet neafišuos savo asmeninio gyvenimo, vien tik tam, kad žmonės juo domėtųsi”.
„Nuotykiai su Diku ir Džeine” žvaigždė atvirai juokiasi iš tokiu garsių žvaigždžių kaip Paris Hilton ar Jessica Simpson, kurios, jo nuomone, yra pasiruošusios padaryti viską, kad tik eilinį kartą sudomintų žiniasklaidą.
„Tos mergelės it kokios vištelės pasiruošusios net savo apatinius viešai pakabinti, kad tik kas nors apie tai parašytų. Aš asmeniškai niekuomet neparduosiu savo asmeninio gyvenimo detalių spaudai tam, kad tapčiau garsesniu”, – teigė aktorius.
„Spauda, nežinodama pikantiškų faktų iš tavo gyvenimo, pati juos sukuria ir jais garsiai spekuliuoja. Bet taip žymiai juokingiau, negu pačiam siūlyti kažkokius nuotykius iš savo asmeninio gyvenimo”, – įsitikinęs Jimas Carrey.

Komikas teigia esąs įsitikinęs, kad daugumą jaunų Holivudo žvaigždžių yra užvaldžiusi „desperacija būti pastebėtiems”

„Kita vertus, gal aš tiesiog tapau senu nykiu bambekliu, besipiktinančiu, kad jaunimo apatiniai įdomesni negu manieji”, – kaip visuomet juokavo 44-rių žvaigždė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

1 atsiliepimas į "Jim’as Carrey neparduoda"

  1. Era

    Visiškai pritariu Jim Carrey. Šaunus ir šmaikštus komentaras.Šiuolaikinės žvaigždės tiesiog serga dėmesio troškimo liga.Štai Jim Carrey save gali vadinti žvaigžde,nes jis labai gabus, simpatiškas ir šiaip labai fainas aktorius.Nebūtina apie save viska papasakoti ir parodyti.Vistiek žmonės kalbės kaip jiem yra priimtiniau. O žiniasklaida tikrai nenustoja domėtis tais kuriai viešai nedemonstruoja savo gyvenimo. Kaip tik jie tampa dar labiau suinteresuoti tuo asmeniu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.