„Kelio į žvaigždes” finalininkai ekranų neapleidžia

Pasibaigus žaidimui „Kelias į žvaigždes”, vieni žiūrovų pamilti dainininkai puolė dirbti, kiti pasiėmė atostogų. Neaiškius jų ateities planus pakoregavo LNK televizija – Vilija ir Mino dirbs su LNK komanda, o Andrius savo planus žada atskleisti po gastrolių.

Pirks butą Klaipėdoje

Apie muzikinius planus realybės šou laimėtojas Andrius Rimiškis kalba abstrakčiai. „Viskas paaiškės po turo”, – planuojamą „Kelio į žvaigždes” dalyvių gastrolių svarbą pabrėžė Andrius. Tada vaikinas tikino sužinosiąs, su kokiais prodiuseriais ką darys. „Pasiūlymų yra”, – sakė Andrius. Jis tik pabrėžė, kad norėtų kurti savarankiško dainininko Andriaus įvaizdį, o ne toliau klijuoti „Kelio į žvaigždes” dalyvio etiketę. Žaidimo metu Andrius savo sėkmės nevertino – nė sykio žiūrovų neišbalsuotam ir NML šanso išvengusiam vaikinui daug didesnė sėkmė atrodė apskritai patekti į žaidimą. „Pasitikėjimo žaidime neužtenka. Be to, juo negalima pasitikėti”, – šypsojosi „Kelio į žvaigždes” nugalėtojas. Praėjus kelioms savaitėms po grįžimo į namus, Andrius vis dar stebisi, kaip tada, pirmą kartą užlipus, kaip jis pats pažymėjo, ant tokios didelės scenos, jam pavyko pavergti tokią publiką. „Juk buvau žalias”, – sakė vaikinas.

Žaidime laimėtus 100 000 litų, nukritusius iš dangaus, vaikinas planuoja investuoti į nekilnojamąjį turtą. Jis nori nusipirkti butą Klaipėdoje. Kodėl ne sostinėje? „Ramiau. Ir jaukiau”, – Vilniaus šurmulio išvargintas ir prie Jūžintų gyvenimo pripratęs sakė Andrius.

Grįžęs į kasdienybę, Andrius nespėja visko padaryti – tuo, kas beveik pusę metų jam buvo neįmanoma, dabar norisi pasimėgauti. Tačiau atsikėlęs rytą jis kartais pasigenda žaidimo šurmulio, kamerų. Grįžus dvi dienas nenutilo jo telefonas – žurnalistų dėmesio Andriui nestokojo. Vaikinas nesiskundė. „Man patinka bendrauti”, – lakoniškai sakė jis.

Dirbo sunkiausiai

Andriaus kolega Mino (Mindaugas Mickevičius) žaidime tikėjo savo sėkme, tačiau ilgai tai slėpė nuo kitų. „Jaučiausi kitoks nei jie, nes man keliais meteliais daugiau”, – sakė dainininkas. Jis jautė pareigą rūpintis jaunesniais žaidimo dalyviais, kaip jis pats juos pavadino, vaikais. „Rytą atsikeldavau anksčiau ir išplaudavau puodukus, kad galėtume visi kartu gerti arbatą”, – gyvenimą „Kelyje į žvaigždes” prisiminė Mino. Atsakomybės jis nestokojo ir Egipte, kai visiems, kaip vaikinas sakė, viskas buvo „dzin”. Mino savo kolegoms primindavo, kada ir ką reikia padaryti, stengėsi, kad pasirodymai pavyktų.

Dainininkui Mino ne kartą teko išbandyti karštą mikrofoną, o vieną kartą žiūrovai jį ir išbalsavo – tada žaidime liko Vilija. Tačiau Mino pavyko sugrįžti į žaidimą. Ir tai – ne už dyką. „Daugiausiai dirbau, rinkausi sunkiausias dainas. Kitiems buvo paprasčiau, jie ir patinginiauti galėjo”, – sakė realybės šou finalininkas.

Šiuo metu Mino nesnaudžia – jis intensyviai koncertuoja. Vaikinas pasakojo, kad dabar jis trokšta susitvarkyti formalumus su dainininku Andre, kuriam prieš žaidimą dirbo – rašė tekstus. Mino nori dirbti sau. Muzikinėje karjeroje jam padės prodiuseriai iš LNK televizijos.

Nuo depresijos – darbas

Už realybės šou durų jo dalyviai ir toliau bendrauja. Mino sakė geriausiai susiėjęs su Vudžiu, kuris kartais prisiglaudžia jo namuose, mat dar neįsigijo buto Vilniuje. „Su Donata susitinkame Kaune, nes mano tėvai ten gyvena. O su Vilija bendraujame SMS žinutėmis, rašome, kaip vienas kito pasiilgome”, – kalbėjo Mino. Jis pasakojo, kad, grįžus iš žaidimo, gyvenimas labai pasikeitė. „Jei nebūčiau turėjęs tiek darbo, būčiau puolęs į depresiją”, – neslėpė jis. Jis pažymėjo, kad po žaidimo užgriuvo didelė atsakomybė dėl savo darbo – televizijoje viskas buvo daroma už juos. „Atsirado įtampa, savarankiškas darbas. Tenka daug planuoti ir galvoti”, – pasakojo „Kelio į žvaigždes” finalininkas. Jo darbas – tai nuolatinis dėmesys, tačiau vaikinui jis patinka – italu pramintas dainininkas visada norėjo būti matomas, nes taip jis skatinamas pasitempti, būti įdomus.

Pasibaigus žaidimui, Mino ryškiai mato savo ir kitų progresą. „Žiūriu dabar įrašus ir suprantu, kokie tada mes buvome vaikai, kvailiukai”, – savo įspūdžiais apie pirmuosius mėnesius žaidime dalijosi vaikinas. Jis įsitikinęs, kad realybės šou jam padėjo atsistoti į žvaigždžių kelią. „Patikėjau savimi”, – teigė Mino. Vaikinas prisiminė, kaip iš vienų žmonių išgirdo pasiūlymą: „Padarome iš tavęs Ciciną”. Tuomet Mino atsakė: „Jei dar kartą paminėsite tą vardą, aš su jumis nedirbsiu”.

Nori burti grupę

Kalbinama Vilija buvo labai lakoniška. Dauguma atsakymų apsiribojo „taip”, „jo”, „nežinau, nes apie tai negalvojau”. Mergina pabrėžė nemėgstanti atsigręžti į praeitį, nes po laiko tai pasidaro neįdomu. Tačiau ji sakė labai laukusi žaidimo finalo. „Reikėjo, kad baigtųsi”, – nukirto mergina. Grįžimui namo ji neteikė jokios reikšmės – čia susitvarkė savo „bardaką” ir pradėjo ilsėtis. Šią savaitę ji žadėjo pradėti dirbti – toliau dainuoti ir mokytis. „Kelio į žvaigždes” finalininkė, kaip ir Mino, dirbs kartu su LNK televizijos komanda. Jos planuose – įrašyti albumą. Vilija išdavė ir savo ateities viziją – pasirodo, mergina norėtų turėti savo grupę. Užvėrusi žaidimo duris, Vilija daugiausiai draugauja su Raminta, Vudžiu ir Mino.

Eglė Merkytė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , .

6 atsiliepimai į "„Kelio į žvaigždes” finalininkai ekranų neapleidžia"

  1. Lina

    Šaunuoliai, visi trys šaunuoliai. Išdrysot pakeisti savo gyvenimo būdą, žengti žingsnį svajonės link. Sėkmės jums visiems.

  2. fgjf

    h 🙄 🙄 🙄 jh 🙄 😉 😉 jk 😛

  3. karolina

    la o kaip sistra sake ka nors

  4. karolina

    as uz mino ne nu sakau as tave mindaugeli isikliopinau ir as apie tave daug zinau nemanik kad per telika pamaciau ir…tai va 868500815

  5. asta

    jus esate labai fisni jega :}

  6. gerbeja

    labiausiai man patinka vilyte va tep! 🙂 😀 sekmes vilyt!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.