„Edisonas” subūrė Holivudo žvaigždyną

Pirmojo ryškumo Holivudo žvaigždės – Oskarų laureatai Kevinas Spacey ir Morganas Freemanas – dar praėjusiais metais sutiko filmuotis Davido J. Burke’o trileryje „Edisonas”. Ši žinia ne tik pritrenkė visko mačiusius didžiojo Amerikos kino fabriko kritikus, bet ir privertė juos narplioti itin sudėtingą galvosūkį, kurio atsakymo ilgai nerado net patys įžvalgiausieji plunksnos meistrai. Juolab, kad Davidas J. Burke’as – mažai kam žinomas ne tik anapus Atlanto, bet ir pačioje tėvynėje. Ryškiausias faktas jo biografijoje – TV serialo „Jos vardas – Nikita” scenarijus.
Amerikos spaudoje svarstyta, gal žvaigždes sudomino filmo siužetas, gal jiems pasiūlyti patrauklūs honorarai, tačiau paaiškėjo, kad galvosūkio raktas daug paprastesnis. Pasirodo, D.J. Burke’as – geras K. Spacey draugas. O susipažino jiedu vieno TV serialo filmavimo metu, ir nuo tada dažnai kartu išlenkia vieną kitą bokalą alaus. Gavęs pasiūlymą atlikti detektyvo Volaso vaidmenį pirmame pilnametražiame bičiulio filme, K.Spacey nė kiek neabejojo: „Man patiko būsimos juostos scenarijus, ir aš pasakiau taip. Supratau, kad mano pagalba jam tikrai pravers”, – tvirtina filmų „Septyni”, „Amerikos grožybės” ir „Deivido Geilo paslaptis” žvaigždė.
Sužinojęs, kad „Edisone” vaidins K.Spacey, netrukus prie aktorių komandos prisidėjo ir jo kolega Morganas Freemanas. Juostoje taip pat filmavosi populiarus dainininkas Justinas Timberlake’as, reperis LL Cool J ir daugelis kitų Holivudo aktorių.

„Forum Cinemas” informacija

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.