Blakstienų dažymo menas

Be gražiai padažytų blakstienų net ir pats profesionaliausias makiažas atrodys neužbaigtas. Žinodamos blakstienų dažymo subtilybes, galėsime savo blakstienas pastorinti, pailginti ir, dar daugiau,- suteikti žvilgsniui seksualumo.

Kaip teisingai dažyti blakstienas?

Prieš dažant blakstienas, būtina jas patepti maitinamuoju riebiu kremu arba kosmetiniu pieneliu, o po to nuriebinti. Tada padažyti vokus šešėliais ir apvesti voko kontūrus kosmetiniu pieštuku.

O dabar galite imtis blakstienų dažymo. Blakstienų tušo šepetėlį laikydamos vertikaliai iš pradžių dažykite apatinio voko blakstienas. Viršutinio voko blakstienas nuo pat jų pradžios iki galiukų dažykite plonu sluoksniu horizontaliai, sukamaisiais judesiais, tarsi jas šukuotumėte.

Tankesnės blakstienos

Kuo daugiau tušo tepsime ant blakstienų – tuo storesnės jos atrodys. Tankiai padažytos blakstienos atrodo gražiai ir tampa pagrindiniu makiažo akcentu. Norėdamos išmokti gražiai tankiai padažyti blakstienas, turite žinoti kelias jų dažymo subtilybes.

prieš dažydamos blakstienas, jas papudruokite.
tepdamos tušo sluoksnius ant blakstienų, pašalinkite likučius nuo tušo šepetėlio.
antra dažų sluoksnį tepkite po 2-3 min., kai šiek tiek nudžius prieš tai teptas sluoksnis. Jei sekantį sluoksnį tepsite iš karto, blakstienos susiklijuos.

Beje, nedažykite tankiai apatinio voko blakstienų, nes jos bus panašios į šešėlius ir sukurs veidui nuovargio įspūdį.

Storesnės blakstienos

Tam, kad blakstienos atrodytų storesnės, ties jų pagrindu dažome zigzaginiais judesiais, o tada dažome blakstienas storu tušo sluoksniu per visą jų ilgį. Blakstienų tušas, storinantis blakstienas, yra tirštesnis, o jo šepetėlis su tankesniais šereliais.

Ilgesnės blakstienos

Tušas, ilginantis blakstienas, paprastai būna skystesnis, o jo šepetėlio šereliai retesni. Retesniais šereliais lengviau dažyti blakstienas per visą jų ilgį bei atskirti vieną nuo kitos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Moterims su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.