Galiūnas reklamuos visureigį

Žydrūnas Savickas pažadėjo stipruolių varžybas paįvairinti rungtimis su „Volkswagen Touareg”

Pasaulio galiūnų čempionato nugalėtojas Žydrūnas Savickas su „Volkswagen” atstovybės Lietuvoje vadovu Linu Karlavičium praėjusio penktadienio pavakarę pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Joje numatyta, kad Ž.Savickas metus važinės nauju „Volkswagen Touareg” ir bus šio visureigio reklaminės kampanijos veidu.

„Džiaugiamės galėdami paremti bei palaikyti abipusiai naudingus kontaktus su stipriausiu planetoje žmogumi”, – pasirašydamas bendradarbiavimo sutartį, kalbėjo L.Karlavičius.

Ž.Savickas savo ruožtu pasakojo lig šiol išbandęs beveik visų klasių įvairių markių automobilius, tačiau dar nė karto ilgesnį laiką nevažinėjęs visureigiu.

„Man pavyko JAV tris kartus laimėti Arnoldo Švarcnegerio globojamą turnyrą „Arnold’s Strongman”, kurio pagrindinis prizas buvo visureigis „Hummer”. Tačiau išbandęs jį nusprendžiau pasirinkti turnyro organizatorių siūlomą alternatyvą, pasiėmiau piniginį prizą ir likau važinėti paprastu lengvuoju automobiliu. Pasiūlymą bendradarbiauti su „Volkswagen” priėmiau iš tiesų nuoširdžiai džiaugdamasis. Svarbi ne tik parama rengiantis varžyboms, man iš tiesų labai patinka „Touareg”, – tikino galiūnas.

Po pirmųjų bandymų Žydrūnas teigė esą maloniai nustebintas automatinės pavarų dėžės bei galingo V6 tipo, 3 litrų darbo tūrio turbodyzelinio variklio veikimo algoritmo. Pageidaujantiesiems šio automobilio būtent su tokiu varikliu tenka ilgokai laukti eilėje net Vokietijoje.

Pasiimdamas „Touareg” raktelius Ž.Savickas žadėjo, kad į Lietuvoje vyksiančių galiūnų varžybų programą stengsis įtraukti rungčių su pustrečios tonos sveriančio visureigio tempimu ar kilnojimu.

Renaldas Gabartas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.